Την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Football League ψήφισαν οι ομάδες στη συνάντηση που είχαν την Τρίτη με τον Σπύρο Καλογιάννη και βρίσκονται σε αναμονή του… αν θα ορίσει διαιτητές η ΕΠΟ.

Την πρόθεση να διεξαχθεί κανονικά η προσεχής αγωνιστική της Football League εξέφρασαν οι ομάδες της Football League στη σημερινή συνάντηση που είχαν με τον Σπύρο Καλογιάννη. 

Με πρωτοβουλία του προέδρου της διοργανώτριας αρχής, τέθηκε επί τάπητος το θέμα της αναβολής, με τους προπονητές και τους αρχηγούς των ομάδων της δεύτερης κατηγορίας να τάσσονται -μέσω ψηφίσματος- υπέρ της επανέναρξης του πρωταθλήματος. 

Φυσικά όλοι κρέμονται από το τι θα πράξει η ΕΠΟ η οποία την Πέμπτη θα αποφασίσει αν θα ορίσει ή όχι διαιτητές στα πρωταθλήματα. 

* Από τις 26 ομάδες της Football League δεν έδωσαν το «παρών» η Παναχαϊκή, η ΑΕΛ και ο Αιγινιακός.

Η σχετική απόφαση μετά το Δ.Σ. της Ένωσης Β’ Εθνικής: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ Εθνικής Κατηγορίας αποφάσισε ομόφωνα στην άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος το προσεχές Σαββατοκύριακο και για το λόγο αυτό ζητά από την Ε.Π.Ο. να προχωρήσει στις δέουσες ενέργειες για τον ορισμό των διαιτητών της έκτης αγωνιστικής ημέρας.

Τα μέλη της Ένωσης, οι Πρόεδροι των ΠΑΕ δηλώνουν ότι αναλαμβάνουν πλήρως την ευθύνη για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και είναι αντίθετοι σε κάθε μορφή βίας.

Πέρα των ανωτέρω, ομόφωνα το Δ.Σ. της Ένωσης αποφάσισε όπως ζητήσει από την Ε.Π.Ο. να προβαίνει πλέον σε κλήρωση και όχι σε ορισμό των διαιτητών για τους αγώνες της FOOTBALL LEAGUE».

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.