«Δεν αντέχουμε άλλο, η κοροϊδία έχει όρια και δεν έχουμε να φάμε» τονίζουν αγανακτισμένοι

Πρόβλημα επιβίωσης αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές του Πανηλειακού που πλέον ξεπέρασαν τα όριά τους και εξέδωσαν ανακοίνωση για να επιβεβαιώσουν την περιπέτεια που βιώνουν στην ομάδα του Πύργου.

Όπως έχουμε επανειλημμένως αναφέρει οι παίκτες του Πανηλειακού παραμένουν απλήρωτοι ενώ αντιμετωπίζουν πρόβλημα στέγασης σίτισης καθώς οι διοικούντες δεν είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους.

Μετά λοιπόν την απόφασή για νέα αποχή αποφάσισαν να καταγγείλουν τις πρακτικές των ανθρώπων του Πανηλειακού επισημαίνοντας πως τους κοροϊδεύουν.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Ομόφωνα εμείς οι ποδοσφαιριστές του Πανηλειακού ζητάμε να ανεβεί η κάτωθι ανακοίνωση στο site του Συνδέσμου μας:

“Εμείς οι ποδοσφαιριστές του Πανηλειακού εκφράζουμε την πικρία και την απογοήτευση μας, για την αντιμετώπιση που έχουμε έως τώρα από την ομάδα μας.

Η κοροϊδία δεν έχει όριο και τελειωμό. Μας εμπαίζουν με υποσχέσεις και ψέματα.

Από την αρχή της σεζόν, παραμένουμε απλήρωτοι με αποτέλεσμα να είναι όχι απλώς δύσκολη αλλά προβληματική η προσπάθεια μας για επιβίωση.

Αδυνατούμε, πραγματικά, ακόμα και να καλύψουμε τις στοιχειώδεις, έστω, ανάγκες μας και ήδη έχουμε βρεθεί πολλαπλά εκτεθειμένοι απέναντι σε ανθρώπους που ντρεπόμαστε να αντικρίσουμε, επειδή είμαστε υπόλογοι απέναντι τους, δίχως δική μας ευθύνη.

Χρωστάμε για τη διαμονή, τη διατροφή και τις μετακινήσεις μας.

Είμαστε σε δεινή θέση. Ζούμε με δανεικά αλλά δεν υπάρχει, πλέον, δυνατότητα ούτε και για αυτά. Εξαντλήσαμε τους δικούς μας και τους φίλους μας, περιθώρια αντοχής και ανοχή δεν υπάρχουν πια. Από κανέναν.

Την ίδια ώρα που δεν έχουμε να φάμε, ακούμε να λένε ότι πήραμε χρήματα και ότι δεν πρέπει να διαμαρτυρόμαστε.

Παραμύθια.

Συνεχίζουμε να είμαστε απλήρωτοι και απλώς ελπίζουμε και σεβόμαστε.

Ελπίζουμε ότι θα υπάρξει, επιτέλους, σοβαρότητα και συνέπεια και θα αρχίσουμε να παίρνουμε ότι έχουμε συμφωνήσει, ώστε να αποκτήσουμε τη δυνατότητα να ζούμε με αξιοπρέπεια.

Σεβόμαστε την ιστορία του Πανηλειακού και το κοινό της ομάδας όπως και τη φιλόξενη πόλη του Πύργου.

Αλλά, ειλικρινά, δεν αντέχουμε άλλο !

Ξεπεράσαμε πλέον τα όρια μας και θα αναγκασθούμε, με κάθε τρόπο, να διεκδικήσουμε το δίκιο μας, καθώς, κάτω από αυτές τις συνθήκες μας είναι αδύνατο να συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας.

Το συναίσθημα μας κράτησε μέχρι τώρα. Όπως και η αγάπη στο ποδόσφαιρο και στην ιδιότητα μας.

Στείλαμε ήδη το μήνυμα με την αποχή μας από τις προπονήσεις.

Υπάρχει κανείς να το ακούσει ή μήπως ουδείς ενδιαφέρεται και απλώς αφήνονται τα πράγματα να κυλήσουν έτσι και στο τέλος να ακούσουμε αντί για «ευχαριστώ» για την υπομονή μας και «αφορισμούς», επειδή απλώς αντιδρούμε στην κοροϊδία”;

Με εκτίμηση

Oι ποδοσφαιριστές του Πανηλειακού».

 

*Πηγή a-sports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.