Η οικογένεια Πατίρη που δοκιμάζεται για 2η φόρα μέσα σε 2 χρόνια καθώς ο Κωνσταντίνος διαγνώστηκε ξανά με λευχαιμία, εξέδωσε ανακοίνωση που σε πρώτη φάση ευχαριστεί τους χιλιάδες ζακυνθινούς/νες που βοηθούν την προσπάθεια του Κωνσταντίνου να βγει ξανά νικητής αλλά από την άλλη καυτηριάζει την στάση του υποψήφιου Δημάρχου Γιώργου Στασινόπουλου που δημοσιεύεσαι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις δράσεις που έκανε ο συνδυασμός του για αυτό το θέμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

“Μέσα σε 2 χρόνια ο Κωνσταντίνος καλείται να δώσει ακόμα μια μεγάλη μάχη για να γυρίσει και πάλι νικητής όπως συνέβη τον Απρίλιο του 2021. Δυστυχώς η αρρώστια έκανε και πάλι την εμφάνιση της. Μαζί με τους θεράποντες γιατρούς, τους χιλιάδες ζακυνθινούς και ζακυνθινές και όχι μόνο, που με τις πράξεις τους, ακόμα και με την σκέψη τους, στηρίζουν τον Κωνσταντίνο και είναι δίπλα του σε αυτές τις ομολογουμένως δύσκολες στιγμές, ο Κωνσταντίνος θα βγει νικητής.  Ένα ευχαριστώ δεν αρκεί για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας. Όμως θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε, ότι στο θέμα της υγείας του δικού μας παιδιού δεν χωράνε, ούτε κόμματα, ούτε συνδυασμοί που κατέρχονται στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Μας λυπεί το γεγονός, ότι, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Στασινόπουλος με τον τρόπο του χρησιμοποίησε την ασθένεια του παιδιού μας και ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ο συνδυασμός του αποδέσμευσε φιάλες αίμα που είχαν δώσει τα μέλη του για να πάνε στον Κωνσταντίνο. Η στάση αυτή όμως δεν συνάδει με την στάση των συμπολιτών μας που αθόρυβα και χωρίς τυμπανοκρουσίες ανταποκρίθηκαν και ανταποκρίνονται καθημερινά στη μάχη που δίνει το παιδί μας. Παρακαλούμε λοιπόν, αυτή την κρίσιμη στιγμή που ο δικός άνθρωπος δίνει την μάχη με αξιοπρέπεια, να μείνουν κόμματα η συνδυασμοί έξω από αυτό. Σε αυτή την μάχη δεν χωράνε αυτά. Χωράνε μόνο όσοι με πραγματικά με αγάπη και ανιδιοτέλεια στέκονται στο πλευρό του παιδιού μας και της οικογένειας μας”.

Σας ευχαριστούμε πολύ.

Αναστάσιος Πατίρης

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.