Με απόφαση που πήρε η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ, αναβάλει τις δύο αγωνιστικές στον 9ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής (11η και 12η) που ήταν προγραμματισμένες να γίνουν στις 26/5 και 30/5 αντίστοιχα, καθώς εκκρεμεί ένα παιχνίδι, αυτό της Θύελλας Πατρών και της Ζακύνθου για την 10η αγωνιστική. Το παιχνίδι αυτό δεν έγινε λόγω κρουσμάτων κορονοϊου στην ομάδα της Αχαίας.

Η ΕΠΟ έχει κάνει γνωστό, ότι οι 3 τελευταίες αγωνιστικές θα διεξαχθούν “καθαρές’ χωρίς εκκρεμότητες. Έτσι λοιπόν, πρώτα θα διεξαχθεί το εξ΄ αναβολής ματς της Θύελλας Πατρών με τη Ζάκυνθο με πιθανές ημερομηνίες την Κυριακή 30/5, την Δευτέρα 31/5 ή το αργότερο την Τετάρτη 2/6. Και αργότερα θα γίνουν οι υπόλοιπες αγωνιστικές. Η 11η την Κυριακή 6 Ιουνίου, η 12η την Τετάρτη 9 Ιουνίου και η 13η αγωνιστική την Κυριακή 13 Ιουνίου όπου θα πέσει και η “καρό σημαία του τερματισμού”. Με την ευχή βέβαια να μην υπάρξει άλλο κρούσμα σε κάποια άλλη ομάδα!

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.