Μετά στην “σεισμική δόνηση” της παραίτησης του προέδρου της ΕΠΣ Ζακύνθου Ανδρέα Παπανδρέου οι παρενέργειες ήταν πάρα πολλές και δυστυχώς δημιούργησαν μεγάλο πρόβλημα αλλά και ερωτηματικά για το πως έφτασε ο συγκεκριμένος άνθρωπος να παραιτηθεί από πρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου.

Η πίεση ήταν μεγάλη, αυτή είναι η αλήθεια που δέχτηκε ο κος Παπανδρέου. Όμως, μετά την καταιγίδα επήλθε ηρεμία και αυτό γιατί δημιουργήθηκε άμεσα ένα μέτωπο ισχυρό το οποίο στήριξε τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ζακύνθου για την συνέχεια στην ΕΠΣ Ζακύνθου αλλά και για την επόμενη ημέρα μετά τις εκλογές της 29ης Ιανουαρίου.  

Μέτωπο το οποίο όπως όλα δείχνουν είναι συμπαγές και αδιαπέραστο. Η στήριξη των σωματείων και τα μηνύματα που είχε τις τελευταίες ημέρες ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου φαίνεται να του έδωσαν την ώθηση να σκεφτεί ξανά την υπόθεση της παραίτησης του και όπως όλα δείχνουν όλα αυτά που συνέβησαν του άλλαξαν γνώμη.

Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο αλλά η υπόθεση της παραίτησης δεν πήγε σε αυτό, διότι λίγο πιο πριν ο κος Παπανδρέου δήλωσε στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου ότι μετά από την στήριξη που έλαβε από τους ανθρώπους του ζακυνθινού ποδοσφαίρου, δεν μπορεί παρά να συνεχίσει στο τιμόνι της ηγεσίας της ΕΠΣ Ζακύνθου και να πάει την Ένωση με ηρεμία στις επερχόμενες εκλογές που θα γίνουν στις 29 του Γενάρη.

Έτσι λοιπόν, με ανακοίνωση του στο επίσημο σαιτ της Ένωσης ο κος Παπανδρέου ανακάλεσε και επίσημα την παραίτηση του δηλώνοντας ότι το κύμα αγάπη που εισέπραξε ήταν μεγάλο και δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά από το να συνεχίσει στο τιμόνι της ΕΠΣ Ζακύνθου

Αναλυτικά η ανακοίνωση

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

«Αγαπητοί φίλοι,

Λίγες ημέρες πριν πήρα την απόφαση να παραιτηθώ του αξιώματος μου σαν Πρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου αλλά και σαν μέλος του Δ.Σ., ευρισκόμενος κάτω από έντονη ψυχολογική και συναισθηματική πίεση λόγω κάποιων δυσάρεστων καταστάσεων.

Στις ώρες που ακολούθησαν και δεχόμενος ένα πρωτοφανές για τα δικά μου δεδομένα «κύμα» αγάπης και εκτίμησης από την πλειοψηφία των σωματείων- μελών μας, τα δεδομένα στο μυαλό μου άρχισαν να διαφοροποιούνται.

Δε σας κρύβω ότι όλο αυτό με εξέπληξε θετικά αλλά και με συγκίνησε, κρίνοντας ότι το σωστό απέναντι σε όλους αυτούς τους ανθρώπους αλλά και απέναντι στο Ζακυνθινό ποδόσφαιρο, είναι να ολοκληρώσω αρχικά τη θητεία μου, μια και απομένουν δύο ακριβώς εβδομάδες για τις εκλογές της 29ης Ιανουαρίου.

Επίσης, οφείλω να σταθώ και στην στάση των υπολοίπων μελών του Δ.Σ. που το απόγευμα της Παρασκευής με προέτρεψαν μετ’ επιτάσεως να συνεχίσω και να ολοκληρώσω τη θητεία μου, για να μην μείνει η Ένωση μας ακέφαλη σε μια τόσο κομβική στιγμή.

Το έντονο ενδιαφέρον τους και η εκτίμηση που εισέπραξα από εκείνους, έκαμψαν και τις τελευταίες μου αντιστάσεις, με αποτέλεσμα να τους ανακοινώσω την ανάκληση της αρχικής μου απόφασης.

Στο διάστημα που απομένει μέχρι και τη μεθεπόμενη Δευτέρα που θα εξελιχθεί η εκλογική διαδικασία, θα σκεφτώ το πώς θα κινηθώ και αν θα είμαι ξανά υποψήφιος, κάτι που θα γνωστοποιήσω μέσα στις επόμενες ημέρες.

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς, όλους εκείνους που μου παρείχαν πραγματική στήριξη σε μια πολύ δύσκολη στιγμή, δείχνοντάς μου ότι εκτίμησαν σε μεγάλο βαθμό την προσπάθεια μου για το καλό του ποδοσφαίρου μας.»

Μετά τιμής

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου

Ανδρέας Παπανδρέου

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.