Έναν άνθρωπο που έχει συνδέσει το όνομα του με την ομάδα της ΑΓΕΖ επέλεξε η διοίκηση των ερυθρόλευκων να βάλει στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αντώνης Ακτύπης θα είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας τη νέα σαιζόν. Ο κος Ακτύπης έχει την εμπειρία για να σηκώσει όλο το βάρος αυτής της μεγάλης προσπάθειας.

Η κίνηση αυτή εκ΄πρώτης όψεως δείχνει να είναι πάρα πολύ καλή γιατί ο συγκεκριμένος τεχνικός είναι στην κυριολεξία δάσκαλος αφού έχουν περάσει και μεγαλώσει δίπλα του αρκετοί παίκτες, εμπνέει σεβασμό και είναι άτομο που μπορεί να στηριχθεί η διοίκηση της ΑΓΕΖ πάνω του.

Με πολλά νέα πρόσωπα αναμένεται να παραταχθεί η ΑΓΕΖ τη νέα χρονιά στην Α1 ΕΣΚΑΗ, αφού εκτός του Γιώργου Ζάγκλα που επιστρέφει μετά από την περίοδο ξενιτιάς του στην Κρήτη, φημολογείται ότι και άλλοι πρώην Ζακυνθινοί παίκτες θα στηρίξουν την νέα προσπάθεια. Φυσικά παίκτες από την περσινή παιδική ομάδα θα έχουν βασικό ρόλο την νέα χρονιά και ο Αντώνης Ακτύπης θέλει να τους εκμεταλλευτεί για να βοηθήσουν σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα.

Αυτό που μένει να ξεκαθαρίσει είναι ποια άτομα θα είναι δίπλα στο νέο τεχνικό. Το όνομα που ακούγεται είναι του Νίκου Θεοδόση ο οποίος ξέρει απ΄ εξω και ανακατωτά την ομάδα της ΑΓΕΖ και αυτό είναι το επικρατέστερο. Επίσης στο τραπέζι έχει πέσει και το όνομα του Κώστα Πανά ο οποίος είχε συνεργαστεί παλιότερα με τον Νίκο Θεοδόση την περίοδο 2016-2017

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.