Από το καλό στο καλύτερο πάει η κολυμβητική ομάδα του ΑΝΟΖ που παίρνει από παντού τα εύσημα για την δουλειά που γίνεται στο νησί ΧΩΡΙΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ! Από άκρου σε άκρον σε όλη την Ελλάδα κολυμβητικοί Σύλλογοι εκφράζουν την στήριξη τους στον προσπάθεια που κάνουν οι άνθρωποι του ΑΝΟΖ να δημιουργηθεί κλειστό κολυμβητήριο το νησί!

Μια προσπάθεια που δυστυχώς από την πολιτεία και από τους θεσμικούς φορείς εισπράττει μόνο ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ και προς παρών φρούδες ελπίδες! Ακόμη και για το έργο του ανοικτού κολυμβητηρίου που έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα με τα 15 κολυμβητήρια σε όλη την Ελλάδα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο φάκελος της Ζακύνθου είναι ελειπής!!!

 

Σωτήρης Παπαδόγγονας “Είμαστε ενοχλημένοι από την στάση της Πολιτείας”.

Για το “καυτό” και άλυτο θέμα του κλειστού Κολυμβητηρίου αναφέρθηκε στο ioniansports oΣωτήρης Παπαδόγγονας ένας άνθρωπος που επί 6 συναπτά έτη είναι δίπλα στην κολυμβητική ομάδα του ΑΝΟΖ ο οποίος με λύπη αλλά και πίκρα αναφέρθηκε στην αντιμετώπιση των θεσμικών φορέων.

Ο κος Παπαδόγγονας μεταξύ άλλων είπε¨ Κάνουμε καθημερινό αγώνα για να έχουμε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Κολύμβηση . δίπλα μας είναι η ομοσπονδία τα αλλά Σωματεία ανά την Ελλάδα και το μόνο που ζητάμε εδώ και χρόνια είναι ν φτιαχτεί ένα κλειστό κολυμβητήριο.Η αλήθεια είναι ότι εισπράττουμε μόνο υποσχέσεις, είμαστε ενοχλημένοι από την στάση των θεσμικών φορέων του νησιού. Και κατέληξε λέγοντας: “Θα συνεχίσουμε τον αγώνα και τα εντείνουμε τις προσπάθειες μας για να υλοποιηθεί το έργο.

Στο αγωνιστικό μέρος  κολυμβητική ομάδα του ΑΝΟΖ έλαβε μέρος το Σάββατο 17/1/2015 στη χειμερινή ημερίδα ορίων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, που έγινε στην Πάτρα με συμμετοχή συνολική 6 ομίλων. Έλαβαν μέρος οι αθλητές της Αγωνιστικής Κατηγορίας στην προσπάθεια τους να πιάσουν όρια ή να βελτιώσουν τους χρόνους τους εν΄όψει των χειμερινών Πανελληνίων Πρωταθλημάτων . Επίσης κολύμπησαν οι αθλητές της Προαγωνιστικής κατηγορίας για ατομικές χρονομετρήσεις.

Αξιοσημείωτο είναι ότι 9 αθλητές του ΑΝΟΖ έχουν πιάσει τα όρια συμμετοχής στους Χειμερινούς Πανελληνίους Αγώνες Κατηγοριών , που θα διεξαχθούν στην Αθήνα τα 3ήμερα 6-8 και 13-15 Φεβρουαρίου 2015.
Πρόκειται για τους Νικολέττα Μάργαρη, Μαρία Πήλικα, Στέλλα Χιώνη, Ιωάννα Στεφανοπούλου, Φιλίππα Κολοκοτσά, Τζώρτζια Καλοφώνου, Αναστάση Γιακουμέλο, Λεωνίδα Δεδούση και Διονύση Μάργαρη.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.