Συζητήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, στα γραφεία της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, η υπόθεση της ένστασης του ΠΑΟΒ κατά του κύρους του αγώνα με τον ΑΟ Λεβάντε. Μια ένσταση που έχει να κάνει σύμφωνα με τον ΠΑΟΒ για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Καπετάνη του ΑΟ Λεβάντε στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αν και δεν έχει βγει επίσημη απόφαση από το πρωτοβάθμιο όργανο της ΕΠΟ, η υπόθεση δείχνει να γέρνει προς την πλευρά του ΑΟ Λεβάντε καθώς, η ομάδα του ΠΑΟΒ δεν κατέθεσε έχτρα υπομνήματα (αυτά που είχε ζητήσει η Επιτροπή),, πλήν αυτών που είχε στείλει την πρώτη φορά.

Σύμφωνα με έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες η υπόθεση συζητήθηκε βάσει των υπομνημάτων που είχε στα χέρια της η Πειθαρχική Επιτροπή, δηλαδή, την ένσταση του ΠΑΟΒ και τα δικαιολογητικά (φύλλο αγώνα) που έστειλε η ΕΠΣ Ζακύνθου. Σύμφωνα με τα παραπάνω η ζακυνθινή ομάδα , περιμένει να δικαιωθεί και να κρατήσει τον βαθμό της ισοπαλίας που πήρε την πρώτη αγωνιστική στους αγώνες μπαράζ. Φυσικά αξίζει να σημειώσουμε ότι ο ΠΑΟΒ ανέβηκε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία και δεν θα είχε κανένα λόγο να μπει σε μια περαιτέρω διαδικασία.

Σύμφωνα με το ilia. news, η ομάδα της Βάρδας, υποστήριξε ότι δεν κατέστη εφικτό να βρει περισσότερα στοιχεία, υπέβαλλε την ένσταση ακολουθώντας τα δημοσιεύματα των τοπικών σάιτ και κάνοντας χρήση του βίντεο της αναμέτρησης, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν είχε αναρτηθεί από την ΕΠΣ Ζακύνθου ποινολόγιο μετά τις αναμετρήσεις της συγκεκριμένης ημερομηνίας, έτσι ώστε να διευκρινίζεται ποιος παίκτης είχε τιμωρηθεί.

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας νωρίτερα, είχε ζητήσει από την ΕΠΣ Ζακύνθου να προσκομίσει το ποινολόγιό της στην ΕΠΟ, με βάση το οποίο τιμωρημένος εμφανίζεται ο ποδοσφαιριστής Ελέζι. Από αυτό το στοιχείο, σε συνδυασμό με το Φύλλο Αγώνα της αναμέτρησης του Λεβάντε με τη Θύελλα Αμπελοκήπων, αλλά και το Φύλλο Αγώνα της αναμέτρησης Λεβάντε-Παμβουπρασιακού, δεν προκύπτει αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Καπετάνη, ενώ δεν προκύπτει γενικότερα κάποια αντικανονική συμμετοχή, καθώς ο τιμωρηθείς Ελέζι, δεν αγωνίστηκε στο ματς.

Συνεπώς και εκτός άλλου συγκλονιστικού απροόπτου, η υπόθεση κλείνει και η ένσταση του Παμβουπρασιακού αναμένεται να απορριφθεί, δεδομένου ότι δεν προκύπτουν τα απαραίτητα επιβαρυντικά στοιχεία. Η απόφαση θα ανακοινωθεί λογικά την άλλη βδομάδα, με την ομάδα της Βάρδας να μην ασχολείται πλέον άλλο με αυτή.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.