Πριν μερικούς μήνες αγωνιζόταν στις Εθνικές κατηγορίες, έκανε την προσπάθεια που όφειλε να κάνει. Δεν τα κατάφερε. Κατέληξε στο τοπικό πρωτάθλημα του νησιού. Ο λόγος, για την ομάδα του ΑΟ Τσιλιβή που τα τελευταία χρόνια είχε ταυτιστεί με την Γ΄ Εθνική κατηγορία. Τα δύσκολα για το σωματείο του Πλάνου, όπως όλα δείχνουν είναι μπροστά και όχι πίσω.

Οι πληροφορίες που βγαίνουν από τους “κόκκινους” είναι πέρα για πέρα αληθινές και οι προβλέψεις δυσοίωνες για το μέλλον του ιστορικού συλλόγου. Μετά από τρία συμβούλια που είχε συγκαλέσει ο πρόεδρος της ομάδας Τάκης Γκλαβας, δεν βρέθηκε κάποια λύση καθώς κάνεις δεν έδειξε το παραμικρό ενδιαφέρον για να αναλάβει πρωτοβουλίες για να κατέβει η ομάδα έστω και με λύσεις εκ των έσω στην Α΄ κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος!

Μπορεί να εχει πληρωθεί το παράβολο και να έχει συμπληρωθεί η δήλωση συμμετοχής, αυτό όμως δεν λέει τίποτα! Υπάρχει πλήρης απαξίωση από όλους τους εμπλεκόμενους και ο κίνδυνος η ομάδα να μην συμμετέχει στην Α΄ ΕΠΣ Ζακύνθου είναι μεγάλος. Είναι πρώτη φορά στην ιστορία της 2ης τη τάξει ομάδας στο νησί που η κατάσταση μοιάζει χαώδης.

Η Γενική Συνέλευση την Κυριακή 12/9 και ώρα 10.30 στο γραφεία της κοινότητας του Πλάνου είναι πλέον η πιο κρίσιμη. Για αυτό τον λόγο ο πρόεδρος της ομάδας καλεί όλους τους φίλους του συλλόγου σε μια ανοικτή συνέλευση ετσι ώστε η ομάδα να αποφύγει την λύση του πρωτοδικείου και να βαδίσει όπως της αρμόζει στα ζακυνθινά γήπεδα.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.