Δύσκολες ώρες βιώνει ένας μεγάλος σύλλογός εδώ στο νησί. Μια ομάδα με μεγαλη ιστορία βρίσκεται λίγο πριν τον γκρεμό και φυσικά λίγο πριν την διάλυση! Ναι. Ο ΑΟ Τσιλιβή που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Γ΄ Εθνική κατηγορία είναι έτοιμος να αποσυρθεί ακόμα και από την Α΄ κατηγορία του τοπικού ποδοσφαίρου!!!

Μια πολύ άσχημη εξέλιξη, που δυστυχώς αφήνει ένα μεγάλο γιατί και πως αυτή η ομάδα έφτασε από τα σαλόνια της Γ΄ Εθνικής να κινδυνεύει να μείνει εκτός ποδοσφαίρου! Να κινδυνεύει να σβηστεί από τον ποδοσφαιρικό χάρτη! Οι αλλεπάλληλες εκκλήσεις του προέδρου Τάκη Γκλαβά όλο το καλοκαίρι αλλά και μέχρι σήμερα στους παράγοντες της ομάδας αλλά και στους φίλους της, δεν έπιασαν τόπο!

Σήμερα 12 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η 5η κατά σειρά Γενική Συνέλευση που μέσα από την οποία δεν βγήκε απολύτως τίποτα. Μηδενικό το ενδιαφέρον με αποτέλεσμα ο πρόεδρος που εδώ και καιρό είχε παραιτηθεί αλλά έμενε στην θέση του, να αποχωρεί στεναχωρημένος από την παντελή έλλειψη ενδιαφέροντος.

Ο κος Γκλαβάς μέσω της ιστοσελίδας μας δήλωσε τα εξής: ” Βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω την παραίτηση μου από την θέση του προέδρου στον ΑΟ Τσιλιβή. Παρά τις επίμονες προσπάθειες μου όλο το καλοκαίρι, δεν κατέστη δυνατόν να βρεθεί λύση. Έγιναν 5 Γενικές Συνελεύσεις αλλά υπήρχε έλλειψη ενδιαφέροντος, καθώς κανένας δεν  βρέθηκε να πάει την ομάδα στην Α΄ κατηγορία του τοπικού. Είναι μεγάλο κρίμα γατί μετά από τόσους αγώνες, ο σύλλογος βρίσκεται πλέον ένα βήμα πριν από τον γκρεμό. Με βαριά καρδιά δηλώνω τη αποχώρηση μου. Ελπίζω ότι αυτή την ύστατη στιγμή, λίγες ώρες πριν από την κλήρωση του πρωταθλήματος να βρεθούν οι άνθρωποι εκείνοι που θα αναλάβουν την ομάδα. Με τα τωρινά δεδομένα δεν υπάρχει λόγος ο ΑΟ Τσιλιβή να κατέβει σε αυτό το πρωτάθλημα και να περνά αυτό τον Γολγοθά”.

Μετά τιμής Τάκης Γκάβας  

Οι ώρες λοιπόν είναι δύσκολες για την ομάδα του Πλάνου. Και γίνονται ακόμα πιο δύσκολες καθώς την Τετάρτη είναι η κλήρωση του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ζακύνθου και υπάρχει η πιθανότητα να αποσυρθεί από το πρωτάθλημα. Αυτο σημαίνει ότι θα κλείσει ένας μεγάλος κύκλος για την ομάδα του Πλάνου με τον Σύλλογο τα τελευταία χρόνια να έχει κάνει βήματα προς τα εμπρός.  

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.