Τη δική τους απάντηση στέλνουν οι οργανωμένοι φίλοι της Ζακύνθου ” Οι Απέναντι” στις εμπλεκόμενες πλευρές και ζητάνε να πέσουν οι τόνοι από όλους και όλοι να κοιτάξουν το μέλλον της ομάδας σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Οι οργανωμένοι δίνουν το δικό τους στίγμα για την ομαλή πορεία του Συλλόγου, ταυτόχρονα προειδοποιούν όλες τις πλευρές να αφήσουν τις μικρότητες μπροστά στο μεγαλείο του Συλλόγου.

ANAΛΥΤΙΚΑ

Επειδή έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές ημέρες να παίζεται το θέατρο του παραλόγου και άνευ ουσίας παρά μόνο ποιος θα κερδίσει τις εντυπώσεις… Καλό θα είναι να σταματήσουν οι καφενιακές συζητήσεις εδώθε και εκείθε και ο καθένας να μην βγάζει την χολή του που μπορεί να φύλαγε χρόνια τώρα.

Η ομάδα πλέον ανήκει στον κόσμο της. Ούτε τον κο Γούναρη ( ο οποίος στήριξε την ομάδα οικονομικά πέρυσι, που ακόμα πληρώνει χωρίς καμιά βοήθεια από τους λαλήσαντες), ούτε στον Κύριο Κουρούμαλο, ούτε στους παλαίμαχους.  Έχουμε λόγο να μιλάμε εμείς οι απέναντι γιατί και στην περυσινή χρονιά βοηθήσαμε και οικονομικά, για όσους λένε ότι οι ¨Απέναντι” μπαίνουν τσάμπα και… και… και….

Λοιπόν σταματήστε τις κακίες σας και όποιος θέλει δημοκρατικά ότι έχει να πει και ενδιαφέρεται για το Συμβούλιο στην συνέλευση! Γεια σας!

ΥΓ: Σε αυτήν την προσπάθεια δεν χωράνε 2 ή 3 μέτωπα. Μόνο μια γροθιά όλοι μαζί για την Ζακυνθάρα μας

 

‘Οι Απέναντι”

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.