Το εγγυητικό ταμείο των ποδοσφαιριστών θα συσταθεί υπό την εποπτεία της ΕΠΟ.

Λύθηκε για την ώρα το θέμα με το εγγυητικό ταμείο και τα παιχνίδια Κυπέλλου γίνονται κανονικά. Αυτό προέκυψε έπειτα από τη συνάντηση που είχαν ο ΠΣΑΠ με ΕΠΟ, Super League και Football League.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι η δήλωση Γκιρτζίκη πως για την λειτουργία του εγγυητικού ταμείου, η Ομοσπονδία θα έχει εποπτικό ρόλο με συνδιαχείριση των διοργανώτριων αρχών και του ΠΣΑΠ.

Οι εξελίξεις μεταφέρονται για τον Ιανουάριο του νέου έτους και περιμένουμε να δούμε εάν η ΕΠΟ που κατά τα άλλα μόνο δείγματα φερεγγυότητας δεν έχει δείξει, θα υλοποιήσει αυτά που εξήγγειλε.

Η δήλωση Γκιρτζίκη: «Η ΕΠΟ, η Super League, η Football League και ο ΠΣΑΠ επαναβεβαιώνουν την αναγκαιότητα σύστασης και λειτουργίας του Εγγυητικού Ταμείου. Το Ταμείο θα συσταθεί και θα λειτουργήσει υπό την εποπτεία της ΕΠΟ και με συνδιαχείριση των άλλων φορέων, της Super League, της Football League και του ΠΣΑΠ. Ο ΠΣΑΠ θα ολοκληρώσει έως τις 20 Ιανουαρίου 2016 τις επαφές με τη Super League και τη Football League για διάφορα διαδικαστικά θέματα και την οριστικοποίηση του κανονισμού λειτουργίας του Ταμείου. Η ΕΠΟ σε συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής τον Ιανουάριο του 2016 θα οριστικοποιήσει τους όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και το χρόνο έναρξης της λειτουργίας του Ταμείου».

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.