Με μια ανάρτηση στο διαδίκτυο ο έμπειρος διαιτητής του τοπικού ποδοσφαίρου της Ζακύνθου, Αντώνης Μποζίκης, αποφάσισε να κρεμάσει την διαιτητική του σφυρίχτρα και να αποσυρθεί από την ενεργό δράση! Μια απόφαση που ξάφνιασε όλη την ποδοσφαιρική ζακυνθινή κοινωνία, διότι κανείς δεν περίμενε ότι ο ζακυνθινός ρέφερι θα αποχωρούσε μετά την λήξη  του φετινού πρωταθλήματος . Ο ίδιος όμως, το είχε δουλέψει στο μυαλό του εδώ και αρκετό καιρό είχε πάρει την οριστική απόφαση.

Επί 26 συναπτά έτη ο κος Μποζίκης βοήθησε έτσι ώστε το ζακυνθινό ποδόσφαιρο να εξελιχθεί, βοήθησε τη ζακυνθινή διαιτησία να ανεβάσει επίπεδο και αποτέλεσε τον ακρογωνιαίο λίθο του συνδέσμου διαιτητών Ζακύνθου. Για αρκετά χρόνια ήταν ο άρχων σημαντικών αγώνων στο τοπικό και μέσα από την δική του εμπειρία βοήθησε νέους διαιτητές να εξελιχθούν. Σίγουρα η απόφαση αυτή, αφήνει ένα μεγάλο κενό στο χώρο της διαιτησίας που δύσκολα θα αναπληρωθεί τα επόμενα χρόνια.

Για τον ίδιο ήταν μια απόφαση σημαντική και αυτό γιατί σημαντικό ρόλο έπαιξε και παίζει η οικογένεια του που όλα αυτά τα χρόνια τα Σαβ/κα δεν τον είχε δίπλα της. Ο πολύπειρος διαιτητής, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του, από άλλο πόστο βέβαια, αφού επόμενος στόχος είναι να γίνει εκπαιδευτής και παρατηρητής διαιτησίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αντώνη Μποζίκη  

«Ένα όμορφο ταξίδι 26 ετών έφτασε στο τέλος του. Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους συναδέλφους μου που όλα αυτά τα χρόνια ήταν η δεύτερη μου οικογένεια. Επίσης, ευχαριστώ τους εμπλεκόμενους (από όλες τις θεσμικές ιδιότητες) του τοπικού ποδοσφαίρου που αυτά τα 26 χρόνια είχαμε μια καλή συνεργασία. Να είστε όλοι πάντα καλά, εσείς και οι οικογένειες σας».

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.