Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα της συμμετοχής της Ζακύνθου, στο νέο πρωτάθλημα της SL2. Οι νησιώτες, από την Δευτέρα και έως την Τρίτη “παίζουν την τελευταία τους ζαριά.”  Ο “πράσινος σηματοδότης” είναι έτοιμος να ανάψει, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν αρκετά πράγματα.

Σε πρώτη φάση θα πρέπει την Δευτέρα το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών να βγάλει απόφαση υπέρ της Ζακύνθου στην προσφυγή που εχει κάνει η ομάδα του Ιουνίου κατά της απόφασης της ΕΕΑ που δεν έδωσε πιστοποιητικό συμμετοχής στους νησιώτες. Οι κυανοκίτρινοι είναι αισιόδοξοι ότι θα πάρουν το πιστοποιητικό της συμμετοχής τους στην κατηγορία από την ΕΕΑ. Αν αυτό συμβεί, τότε θα «ανοίξει η πόρτα»  για να μπορέσει η ομάδα να κάνει τις μεταγραφές της.

Από την στιγμή που δεν ήταν εν΄ ενεργεία ΠΑΕ αλλά νεοσύστατη ΠΑΕ (Αυτά αποδεικνύονται στο ΓΕΜΗ και στο Υπουργείο Εμπορίου), έχει το δικαίωμα να κάνει μεταγραφές έστω και αν το σύστημα- γραφείο της ΕΠΟ ανοίξει για μερικές ημέρες. Από εκεί και πέρα, αν όλα τα παραπάνω συμβούν μέσα σε λίγες ώρες, η ομάδα του Ιονίου θα είναι τυπικά και ουσιαστικά στην SL2 με την διοργανώτρια να είναι υποχρεωμένη να κάνει νέα καταρτισμό ομίλου-ων και νέα κλήρωση του πρωταθλήματος.

Η διοίκηση της ομάδας του Ιονίου είναι πεπεισμένη, ότι η ομάδα και το πιστοποιητικό θα πάρει και μεταγραφές θα κάνει και φυσικά θα αγωνιστεί στην SL2.    

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.