10 ημέρες πριν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας οι μηχανές του ΑΠΣ Ζάκυνθος φουλάρουν έτσι ώστε η ομάδα να είναι πανέτοιμη στην πρεμιέρα. Και όταν λέμε πανέτοιμη εννοούμε από όλες τις πλευρές και σε όλα τα επίπεδα. Ο Ιός (Κορωνοϊός) δημιούργησε νέα δεδομένα με την κατασκευή μασκών.

Για αυτό τον λόγο ο ΑΠΣ Ζάκυνθος ευχαριστεί την Ελένη Βλασσοπούλου. Επίσης για την δημιουργία Φαρμακευτικού υλικού η ομάδα ευχαριστεί τον Πολιτιστικό Σύλλογο “Μανώλιες” και την φαρμακοποιό Μαρία Βούλτσου. Τέλος ο σύλλογος ευχαριστεί τον μόνιμο και μεγάλο χορηγό που δεν είναι άλλος από την “Levante Ferries”

Aναλυτικά η ανακοίνωση.

Η ομάδα του ΑΠΣ Ζάκυνθος 1961, ευχαριστεί θερμά για την πολύτιμη βοήθεια τους σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς τους ανθρώπους που στέκονται δίπλα στον σύλλογο μας και τον βοηθούν με κάθε τρόπο στην προσπάθεια που κάνει στην Γ΄ εθνική κατηγορία. Την εταιρία “Levante Ferries” του Γιώργου Θεοδόση για την πολύτιμη βοήθεια που μας προσφέρει απλόχερα. Την κα Ελένη Βλασσοπούλου για την κατασκευή των μασκών, ‘όπως επίσης και τον Παύλο Γκέρμπεση και το κατάστημα “Gasper” για την κατασκευή του σήματος. Τέλος για την δημιουργία του φαρμακείου της ομάδας την κα Βούλτσου Μαρία και τον Πολιτιστικό Σύλλογο “Μανώλιες”.

Εκ του Δ.Σ     

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.