Αυτά που έλαβαν χώρα στο παιχνίδι της 33ης αγωνιστικής μεταξύ του Σβορώνου και της Ζακύνθου, από την γηπεδούχο ομάδα δεν θα περάσουν έτσι. Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΠΣ Ζάκυνθος το απόγευμα της Πέμπτης συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε να κινηθεί δυναμικά έτσι ώστε να ενημερώσει όλους τους αρμόδιους φορείς για αυτά που συνέβησαν στο γήπεδο του Σβορώνου . Η διοίκηση του ΑΠΣ Ζάκυνθος, περίμενε πρώτα από όλα να επιστρέψει η αποστολή από την Πιερία και να ακούσει από τους παίκτες αλλά και από το τεχνικό επιτελείο το τι ακριβώς συνέβη έτσι ώστε να έχει μια ξεκάθαρη εικόνα.

Επιβεβαιώθηκαν λοιπόν όλα αυτά που ακούστηκαν τις τελευταίες ώρες με κάθε λεπτομέρεια και πως η ομάδα τρομοκρατήθηκε από μπράβους έτσι ώστε να μην μπορεί να αγωνιστεί επί ισοις όροις το παιχνίδι. Πραγματικά οι μαρτυρίες των ανθρώπων της Ζακύνθου σοκάρουν! Για αυτό το λόγο το διοικητικό συμβούλιο θα εκδώσει ανακοίνωση και θα ενημερώσει την ΕΠΟ, την Επιτροπή Διοργανώσεων, τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, τον Βουλευτή Ζακύνθου Διονύσιο Ακτύπη και τον Δήμαρχο Γιώργο Στασινόπουλο. Δίπλα στην μεγάλη ομάδα του νησιού στέκεται η ΕΠΣ Ζακύνθου η οποία από την πλευρά της θα ενημερώσει τον πρόεδρο της ΕΠΟ και τον Εκτελεστικό Διευθυντή.  Η διοικση της ομάδας θέλει να φτάσει το θέμα όσο πιο ψηλά γίνεται έτσι ώστε να διερευνηθεί η υπόθεση της τρομοκρατίας των μπράβων εναντίων της ομάδας του Ιονίου.   

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.