Με την κίνηση να ετοιμάζει διοικητικό συμβούλιο, η ομάδα του ΑΠΣ Ζάκυνθος, ενδεχομένως σε λίγες ημέρες να γυρίσει σελίδα στην διοίκηση της. Έως στο τέλος της εβδομάδας οι επιχειρηματίες που θα μπουν στην ομάδα θα βρεθούν όλοι μαζί έτσι ώστε να αποκτήσουν κοινό βηματισμό και να πάνε με σοβαρή πρόταση στην γενική συνέλευση του συλλόγου όποτε αυτή πραγματοποιηθεί.

Μια πολύ καλή είδηση, έχει να κάνει με τα χρήματα που οφείλει η ΠΑΕ ΑΠΣ Ζάκυνθος στην ΕΠΟ. Σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πληροφορίες, οι οφειλές που ανέρχονται σε αρκετές χιλιάδες ευρώ (πάνω από 78.000), αφορούν αποκλειστικά την ΠΑΕ ΑΠΣ Ζάκυνθος και όχι τον ερασιτέχνη! Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος νόμος έχει αλλάξει εδώ και 3 περίπου χρόνια με τα χρέη να είναι αποκλειστική ευθύνη της ΑΕ. Ο Ερασιτέχνης θα μπορεί να πάρει κανονικά ενημερότητα από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία χωρίς να χρωστάει ούτε ένα ευρώ.

Τα χρήματα αφορούν αποκλειστικά και μόνο την Α.Ε. Σύμφωνα με πληροφορίες ο σύλλογος έχει ασφαλιστική αλλά και φορολογική ενημερότητα και συν την ενημερότητα που θα πάρει από την ΕΠΟ, μπορεί η νέα διοίκηση να αρχίσει να διοικεί από το μηδέν χωρίς να υπάρχει ούτε ένα ευρώ χρέος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όλα τα χρέη της ΠΑΕ θα πληρωθούν από τα χρήματα που θα πάρει η ΑΕ από το στοίχημα.

Πριν μερικές ημέρες είχε βγει στην εκπομπή EL CLASICO ο Στέλιος Γούναρης ο οποίος είχε πει ότι για να πάρει ενημερότητα από την ΕΠΟ ο ερασιτέχνης πρέπει να πληρωθούν τα οφειλόμενα της ΠΑΕ. όμως ο νόμος έχει αλλάξει εδώ και 3 χρόνια, κάτι που ενδεχομένως δεν το γνώριζε. Αυτή είναι μια πολύ καλή εξέλιξη που απαλλάσσει την οποιαδήποτε διοίκηση που θα αναλάβει την ομάδα από δυσβάστακτα οικονομικά βάρη. 

Στο διοικητικό τώρα μέτωπο οι εξελίξεις τρέχουν και ήδη τα μέλη της κίνησης είναι έτοιμα για να κάνουν το μεγάλο βήμα ανάληψης της διοικητικής ηγεσίας αλλά και των ευθυνών που τους αναλογούν.

Τα μέλη της κίνησης μέχρι στιγμής είναι τα εξής:

Γιώργος Τσουρουνάκης, Δημήτρης Κουτσογιάννης, Νεκτάριος Κολυβάς, Κώστας Μυλωνάς, Διονύσιος Κόκλας, Γιώργος Ακτύπης, Κώστας Κοντόσταυλος, Χρήστος Κουτσογιάννης, Παναγιώτης Γιακουμέλος, Κώστας Σπαθάρος, Νίκος Αβούρης, Σήφης Σεμιτέκολος και Γιώργος Αναγνωστόπουλος.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.