Κεραυνός εν αιθρία ήταν αυτός που έπεσε στα ενδότερα της ομάδας του ΑΠΣ Ζάκυνθος το μεσημέρι της Τετάρτης καθώς ο πρόεδρος της ομάδας του ΑΠΣ Ζάκυνθος Διονύσιος Μουζάκης παραιτήθηκε από πρόεδρος της ομάδας μέσα από επιστολή την οποία έστειλε και δημοσιοποιήθηκε. Πως έφτασε όμως ο πρόεδρος της κυανοκίτρινης ομάδας να παραιτηθεί ;

Οι παροικούντες στην Ιερουσαλήμ γνωρίζουν το τι προηγήθηκε της παραίτησης και γιατί ένας άνθρωπος γέννημα θρέμμα της ομάδας να οδηγείται (?) στην έξοδο. Η παραίτηση του προέδρου, σίγουρα είναι ένα μεγάλο πλήγμα καθώς ο ίδιος βοήθησε με τον δικό του τρόπο και με τις γνωριμίες του τον σύλλογο να ορθοποδήσει σε μια δύσκολη μεταβατική περίοδο της μετά-Γούναρη εποχή.

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά λέει ο θυμόσοφος λαός μας. Έτσι και σε αυτή την περίπτωση, τον τελευταίο καιρό υπήρχαν διαφωνίες ως προς τον τρόπο διαχείρισης αρκετών θεμάτων. Ο κοινός βηματισμός δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, παρά της φιλότιμες προσπάθειες όλων των πλευρών. Ο ίδιος ο κος Μουζάκης μέσα από την σύντομη-λιτή αλλά περιεκτική ανακοίνωση του κάνει λόγο για εργαλειοποίιση του ονόματός του αλλά και για σκοπιμότητες.

Αναλυτικά:   

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.