Ήταν η πρώτη συνάντηση με τους θεσμούς του ζακυνθινού ποδοσφαίρου, αυτή που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη μεταξύ της νέας διοίκησης του ΑΠΣ Ζάκυνθος και με τους ανθρώπους της ΕΠΣ Ζακύνθου. Στόχος της επικοινωνίας αυτής ήταν να δημιουργηθεί ένας ακόμα μεγαλύτερος δεσμός ανάμεσα στην ΕΠΣ Ζακύνθου και τον ΑΠΣ προκειμένου να υπάρχει κοινή γραμμή σε καυτά θέματα που θα απασχολούν από εδώ και στο εξής και τις δύο πλευρές. Για αυτό τον λόγο η διοίκηση του ΑΠΣ Ζάκυνθος εξέδωσε δελτίο τύπου το οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει:

Εθιμοτυπική επίσκεψη στα γραφεία της ΕΠΣ Ζακύνθου πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της νέας διοίκησης του ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ 1961, με σκοπό οι άνθρωποι της Ένωσης να γνωρίσουν τα νέα μέλη της ομάδας σωτηρίας.

Τα μέλη του ΑΠΣ αφού συνεχάρησαν το Διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης για τη βοήθεια που προσφέρουν κάθε χρόνο στην πρώτη ομάδα του νησιού, τους ζήτησαν και φέτος να υπάρξει αμοιβαία συνεργασία.

Από την πλευρά του το προεδρείο της Ένωσης συνεχάρη για την εκλογή τους τα νέα μέλη της ομάδας του ΑΠΣ και τους διαβεβαίωσαν ότι και φέτος η Ένωση θα είναι πλάι τους.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος των Παλαιμάχων του ΑΠΣ Ζάκυνθος, Μάκης Πυλαρινός (είναι από την πρώτη στιγμή δίπλα σε αυτή την προσπάθεια) ο οποίος εξήρε το έργο και το ρόλο που διατελεί στο ζακυνθινό ποδόσφαιρο το συγκεκριμένο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ.

Τα μέλη του ΑΠΣ υποδέχτηκαν στα γραφεία της Ένωσης ο Πρόεδρος, Ανδρέας Παπανδρέου, ο Γενικός Γραμματέας, Γιάννης Βερύκιος, ο Ταμίας Ευστράτιος Σουπιος και η υπεύθυνη των Μικτών ομάδων, Αναστασία Κορφιάτη.

Από πλευράς του ΑΠΣ παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος, Διονύσης Μουζάκης, ο Γενικός Γραμματέας, Διονύσης Κόκλας και ο υπεύθυνος Δημοσίων σχέσεων, Γιώργος Αναγνωστόπουλος, καθώς και ο ακούραστος “εργάτης” του σωματείου, Νίκος Γιαννούλης.

Εκ του Δ.Σ.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.