Συνεχίζεται η διένεξη των Παλαιμάχων του ΑΠΣ Ζάκυνθος με τη νέα ομάδα και προσωπικά με τον Στράτο Κουρούμαλο αλλά και με τον Στέλιο Γούναρη για την ονομασία της ομάδας αλλά και για αλλά θέματα.

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Παλαίμαχοι την Περασμένη Παρασκευή στην εφημερίδα “Ημέρα”  στην οποία αναφέρουν ότι χαρίζουν το φετινό πρωτάθλημα και δεν θέλουν να έχουν καμιά σχέση με την ομάδα η οποία όπως υποστηρίζουν δεν τους εκφράζει!

Ίσως την ερχόμενη Κυριακή να γίνει η πρώτη ενημέρωση προς τον κόσμο της Ζακύνθου για τις τελευταίες εξελίξεις με την αλλαγή του ονόματος, του Καταστατικού αλλά και την ομαλή πορεία του Συλλόγου.

Μπορεί το τυπικό μέρος της συμφωνίας μεταξύ της Ζακύνθου και του Ζακυνθιακού να έχει σε μεγάλο βαθμό ολοκληρωθεί με την διαδικασία της αλλαγής του ονόματος σε ΑΠΣ Ζάκυνθος 1961 και του καταστατικού, αλλά τα θέματα αντί να κλείνουν ανοίγουν ολοένα και περισσότερα.

Η συμφωνία Στέλιου Γούναρη και Στράτου Κουρούμαλου πηγαίνει πάρα πολύ καλά με τους δύο άνδρες να έχουν μια άρτια καθημερινή συνεργασία. Σε αυτό το επίπεδο γίνονται οι διαβουλεύσεις για την δημιουργία της νέας διοίκησης που θα τρέξει την ομάδα στην Γ΄ Εθνική κατηγορία… όμως σε αυτό το κομμάτι υπάρχει στασιμότητα καθώς ακόμη τα εμπλεκόμενα πρόσωπα δεν έχουν ξεκαθαρίσει τις προθέσεις τους αλλά και ούτε δεν έχουν βρεθεί σε ένα τραπέζι να συζητήσουν το πλάνο για τη  νέα χρονιά.

Ο χρόνος αρχίζει και πιέζει και οι κυανοκίτρινοι φίλοι δεν βλέπουν “φως στο τούνελ”  παρά τις προσπάθειες που γίνονται! Προσπάθειες όμως που δυστυχώς είναι καφενιακού επίπεδου καθώς κάθε ημέρα αναλώνονται με κουβέντες και όχι με την ουσία του προβλήματος. Δυστυχώς αυτή είναι μια πραγματικότητα που δεν μπορεί προς το παρόν να αλλάξει…

Μέσα σε αυτήν την ιστορία έχει τρυπώσει και η διαμάχη μεταξύ των μελών του Συνδέσμου Παλαιμάχων με την υπάρχουσα κατάσταση (συμφωνία Κουρούμαλου και Γούναρη για τον ΑΠΣ Ζάκυνθος 1961) Η περασμένη εβδομάδα ήταν εβδομάδα εντάσεων με τους Βετεράνους να βγάζουν ανακοίνωση στην εφημερίδα Ημέρα  στην οποία ανακοίνωση αναφέρουν πάνω κάτω ότι δεν αναγνωρίζουν την ομάδα που έχει δημιουργηθεί και μάλιστα αναφέρουν και την πρόταση: ” Σας χαρίζουμε το πρωτάθλημα που πήραν οι απέναντι ο μάγος Ζαϊρί και τα αλλά παιδιά”… Στο τέλος η ανακοίνωση αναφέρει μια αγαπημένη φράση του Άρη Βελουχιώτη “ραντεβού στα γουναράδικα”  που μάλλον  εμπεριέχει προειδοποίηση η απειλή ότι θα υπάρξει πόλεμος…

Οι ενστάσεις των Παλαιμάχων είχαν να κάνουν κυρίως με το πρόσωπο του Στράτου Κουρούμαλου αλλά με την αφορμή της αλλαγή του ονόματος σε Ζάκυνθος 1961, κάτι που δεν το ήθελαν οι Βετεράνοι του Συνδέσμου, βέβαια γνώρισαν λάθος καθώς η σωστή ονομασία που τελικά ορίστηκε ήταν το “ΑΠΣ Ζακυνθος 1961” δηλαδή αυτό που που όλοι ήθελαν και συμφωνούσαν… όμως προχθές το απόγευμα από μια απερισκεψία το νέο καταστατικό βρέθηκε εκτεθειμένο στην βορά του κάθε Ζακυνθινού καθώς άλλαξε σε λίγη ώρα αρκετά χέρια μέχρι φωτογραφίες το τράβηξαν για να το έχουν στην κατοχή τους άνθρωποι που δεν  έχουν καμία σχέση με την ομάδα !

Ένα απίστευτο περιστατικό που δείχνει πως ένα ‘έγγραφο τόσο σημαντικό βρέθηκε σε λάθος χέρια με αποτέλεσμα η ομάδα να εξευτελιστεί στην Ζακυνθινή τοπική κοινωνία… και να γίνει περίγελος!

Η διένεξη των δύο πλευρών συνεχίζει να υφίσταται με την κα Σπινθάκη να προσπαθεί να “σβήνει φωτιές” στα δύο άκρα της πόλης της Ζακύνθου! Παρά τις προσπάθειες της κας Σπινθάκη η “μάχη” ακόμη δεν έχει κοπάσει.  παρά την χθεσινή συνάντηση σε γνωστή  καφετέρια του Στράτου Κουρούμαλου με τον Μάκη Πυλαρινό και τον Διονύση Βυθούλκα!!!

Από την άλλη πλευρά οι δυο άνδρες Κουρούμαλος και Γούναρης κάνουν ότι είναι δυνατόν έτσι ώστε να προχωρήσει η ομάδα ένα βήμα παρακάτω. Σύμφωνα με πληροφορίες ίσως την ερχόμενη Κυριακή να γίνει η πρώτη συγκέντρωση των φίλων της ομάδας εκεί όπου θα ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.