Ένα δελτίο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ζακύνθου-απάντηση στον Βουλευτή Ζακύνθου Διον. Ακτύπη ήταν ικανό να δημιουργήσει τριβές και να επαναφέρει ένα μεγάλο θέμα που συνέβη τις 26 Οκτωβρίου του 2016. Τότε που η ομάδα της Ζακύνθου υποβιβάστηκε από την Β΄ Εθνική κατηγορία στα τοπικά πρωταθλήματα.

Τότε που, Υφυπουργός Αθλητισμού ήταν ο Σταύρος Κοντονής. Η ανακοίνωση του ΖΥΡΙΖΑ Ζακύνθου αναγνώστηκε στο ραδιόφωνο “Stigma” την Πέμπτη το μεσημέρι. Σε αυτήν,  η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρεται και στα γεγονότα που έλαβαν χώρα εκείνη την εποχή λέγοντας εμμέσως πλην σαφώς ότι ο κος Κοντονής δεν παρενέβη στο έργο της τότε αθλητικής  δικαιοσύνης και υποβίβασε την ομάδα του νησιού του τη Ζάκυνθο και όχι τον Πανελευσινιακό σε αντίθεση με τον κο Ακτύπη που χαϊδευε τα αυτιά των αγανακτισμένων οπαδών της ομάδας.  

Aπόσπασμα από την ανακοίνωση του ΖΥΡΙΖΑ

Η αρχική απάντηση ήρθε στο ίδιο ραδιόφωνο (Stigma) από τον Διον. Κόκλα, ο οποίος μίλησε ότι η ΕΕΑ ήταν στημένη για να υποβιβάσει την ομάδα της Ζακύνθου. Λίγες ώρες αργότερα εστάλη ανακοίνωση απάντηση με την επίσημη θέση του ΑΠΣ Ζάκυνθος από τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας Στέλιο Γούναρη, ο οποίος βάζει τα πράγματα στην σωστή τους θέση λέγοντας,  ότι η συγκεκριμένη, τότε, Επιτροπή (ΕΕΑ) παρανόμησε αδίκησε και υποβίβασε ουσιαστικά τον ΑΠΣ Ζάκυνθος, πλαστογραφώντας έγγραφο!

Ο ισχυρός άνδρας του ΑΠΣ Ζάκυνθος στην ανακοίνωση τονίζει ότι δεν ότι υπάρχει πολιτικός εκλεγμένος από τον Ζακυνθινό λαό που να θέλει να καταστρέψει την μεγάλη εκπρόσωπο που δοξάζει το νησί μας όλα τα χρόνια στα εθνικά πρωταθλήματα απ άκρον ως άκρου σε όλη την Ελλάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΠΣ Ζάκυνθος

Πάγια αρχή του ΑΠΣ Ζάκυνθος ήταν, είναι και θα είναι η πλήρης αποχή από τα πολιτικά δρώμενα του τόπου μας. Αυτό κάνουμε και δεν αλλάζουμε γιατί πολιτική και αθλητισμός είναι δύο διαφορετικοί κόσμοι. Διαβάζοντας, όμως, την ανακοίνωση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ζακύνθου περί” χαϊδεύοντας αγανακτισμένους οπαδούς και ότι δήθεν ζητήσαμε παρέμβαση στο έργο της δικαιοσύνης το 2016, αξίζει να ξαναθυμίσουμε το τι συνέβη τότε.

Πρώτον. Δε νομίζουμε ότι υπάρχει πολιτικός εκλεγμένος από τον Ζακυνθινό λαό που να θέλει να καταστρέψει την μεγάλη εκπρόσωπο που δοξάζει το νησί μας όλα τα χρόνια στα εθνικά πρωταθλήματα απ άκρον ως άκρου σε όλη την Ελλάδα. Το ξεκαθαρίζουμε προς αποφυγήν κάθε παρεξηγήσεως. Όμως διαβάζοντας την ανακοίνωση που εμπλέκει το μαύρο 2016 και τους αγανακτισμένους φίλους της ομάδος μας που δήθεν ζητούσαν παρέμβαση στη δικαιοσύνη να ξαναθυμίσουμε…..

ΟΤΙ η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (Ε.Ε.Α.), η οποία είναι συμβουλευτικό όργανο και βάσει των αποφάσεών της που είναι δεσμευτικές δικάζει η ΕΠΟ, ήταν ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ από τον τότε Υπουργό συντοπίτη μας, κο Κοντονή, όπως και η παρούσα (Ε.Ε.Α.) από τον κο Αυγενάκη. Δηλαδή τα μέλη της “ελέγχονται” από τον εκάστοτε υπουργό Αθλητισμού. Τρανό παράδειγμα οι πρόσφατες περιπτώσεις ΠΑΟΚ και Ξάνθης που κατέληξαν στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια.

Η τότε, λοιπόν (Ε.Ε.Α.) ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕ , ΑΔΙΚΗΣΕ και ΥΠΟΒΙΒΑΣΕ ουσιαστικά τον ΑΠΣ Ζάκυνθος παραβιάζοντας τον νόμο του Επαγγελματικού Αθλητισμού ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΩΝΤΑΣ το έγγραφο που πιστοποιούσε ότι, το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Ελευσίνας ήταν και προπονητής και μεγαλομέτοχος της ίδιας ομάδας. ΥΠΗΡΞΕ, ΛΟΙΠΟΝ, ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΗΤΑΝ ΣΑΦΕΣΤΑΤΟΣ: ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ και ΣΩΤΗΡΙΑ του ΑΠΣ Ζάκυνθος. Ήταν ξεκάθαρο τοις πάσι. Προπονητής σε επαγγελματική ομάδα δεν μπορεί να είναι μεγαλομέτοχος και μέλος του ΔΣ.

Η αγαπητή τότε επιτροπή της ΕΕΑ ΒΙΑΣΕ το νόμο!!!! Παρότι όλα τα αποδεικτικά στοιχεία ήταν ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ και η παρανομία υφίστατο πέραν του ενός έτους ενώ ο νόμος μιλούσε… ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ’… έγραψε στο σκεπτικό της απόφασης…. Ότι… ‘η παρανομία έλαβε χώρα για ένα Σαββατοκύριακο που λόγω της αργίας της Πρωτοχρονιάς τα γήπεδα ήταν κλειστά….. ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.

Αν είχαμε χρήματα και πηγαίναμε στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο CAS θα είχαμε δικαιωθεί σε 10 λεπτά. Έξη μήνες στα δικαστήρια προσπαθούσαν ΟΙ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ να ανατρέψουν ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ. Και τα κατάφεραν…

ΔΕΝ πιστεύουμε ότι ο κ. Κοντονης ήθελε να πέσει η ομάδα μας. Οι γύρω από αυτόν όμως που γράφουν αυτές τις κατάπτυστες ανακοινώσεις για την ομάδα μας; ;;;;;;

Τα ξέρει πολύ καλά όμως ο ίδιος, ΟΛΑ. Η δικαιοσύνη το 2016 ‘ παρανόμησε ’ σε βάρος του ΑΠΣ Ζάκυνθος. Μακάρι να είχε γίνει τότε παρέμβαση και να είχε αποδοθεί το ΔΙΚΑΙΟ.

Παρακαλούμε αφήστε μας έξω από κάθε πολιτικό παιχνίδι.

Μετά τιμής.

Στέλιος Γούναρης.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.