Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός έλεγαν οι αρχαίοι υμών πρόγονοι μας. Και είχαν δίκιο. Για το γήπεδο των Αμπελοκήπων, όλη η ζακυνθινή-ποδοσφαιρική κοινωνία αγωνιούσε για το πότε τελικά θα αρχίσουν οι εργασίες ανακατασκευής του! Πέρασαν μήνες από τότε που δημοπρατήθηκε το έργο  και οι λιγοστές ελπίδες που υπήρχαν, άρχισαν να σβήνουν και να χάνονται. Οι περισσότεροι πίστευαν (και με το δίκιο τους), ότι το γήπεδο δεν θα φτιαχτεί καθώς οι αναβολές αλλά και οι δyσκολiες ήταν πολλές.

Τελικά η Τρίτη 29/Σεπτεμβρίου θα καταγραφεί στην ιστορία ως μια σημαντική ημέρα για το πολύπαθο γήπεδο των Αμπελοκήπων. Από το πρωί της Τρίτης μπήκαν τα πρώτα συνεργεία και άρχισαν την ανακατασκευή των αποδυτηρίων! Η σύνταξή της ιστοσελίδας μας επικοινώνησε τηλεφωνικά  με το εργολάβο που έχει αναλάβει το έργο ο οποίος πιστοποίησε του λόγου το αληθές!

Το συνεργείο το όποιο είναι από τη Ζάκυνθο έχει αναλάβει την αποπεράτωση των κτηριακών εγκαταστάσεων των αποδυτήριων διαιτητών,  των δύο ομάδων, το ιατρείο όπως επίσης και την καντίνα. Ο συνθετικός χλοοτάπητας έχει παραγγελθεί και θα είναι στα μέσα στου Οκτωβρίου στο νησί. Οι εργασίες σύμφωνα με το εργολάβο θα ολοκληρωθούν τον Νοέμβριο.

Το έργο είναι ύψους 230.000 και χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Την περίφραξη του γηπέδου την έχει αναλάβει ο Δήμος Ζακύνθου με δική του χρηματοδότηση όπως έχει αποφασίσει το δημοτικό Συμβούλιο της προηγούμενης Δημοτικής αρχής.      

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.