Η κοινότητα του Αγγερικού και η ΕΠΣ Ζακύνθου ζητούν σε πρώτη φάση να διορθωθούν οι ηλεκτρολογίες εγκαταστάσεις για να ανοίξει το γήπεδο και σε 2η φάση να μπουν τα συνεργεία του Δήμου να επισκευάσουν αποδυτήρια και λοιπούς χώρους. Συγκρατημένη αισιοδοξία υπάρχει αν αυτό επιτευχθεί μέχρι το τέλος του μήνα! Για την μη κατηγοριοποίηση του γηπέδου από το 2018 μίλησε με έγγραφό ο Πρόεδρος της κοινότητας Σπύρος Φαραός, λόγω της άθλιας ηλεκτρολογικής εγκατάστασης. Για μελέτη μίλησε ο Δήμαρχος κάνοντας λόγο για λειτουργία μετά τον Δεκέμβριο! Δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά, τόσο στους Αντιδημάρχους (Αρκαδίων και Αθλητισμού) για το ότι δεν είχε την κατάλληλη ενημέρωση!  

Το γήπεδο του Αγγερικού επισκέφτηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο Δήμαρχος Ζακύνθου Νικήτας Αρετάκης. Στο γήπεδο τον υποδέχτηκαν ο πρόεδρος της Κοινότητας Σπύρος Φαραός αλλά και αρκετοί κοινοτικοί σύμβουλοι. Επίσης, το παρών έδωσαν ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου Στράτος Σουπιός και ο Ταμίας Ανδρέας Παπανδρέου αλλά και ο πρόεδρος της Φλόγας Κυψέλης Σπύρος Κακογερίας.

 Ήταν η πρώτη φορά ο ο κος Αρετάκης επισκέφτηκε το συγκεκριμένο γήπεδο και αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις του, μάλλον απογοητεύτηκε από την εικόνα που αντίκρισε!  Μετά από το πρώτο σοκ που υπέστη επανήλθε και μπόρεσε να δει τα πράγματα με μια πιο ψύχραιμη ματιά. Σε αυτό τον  βοήθησαν και οι υπόλοιποι. Σε πρώτη φάση,  ο κος Αρετάκης έτσι όπως είδε το γήπεδο δήλωσε ότι πρέπει να γίνει μελέτη καθώς οι παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν είναι πολλές και σοβαρές.

Μάλιστα μίλησε για ένα χρονικό όριο έως τα Χριστούγεννα! Εκεί πήρε τον λόγο ο Πρόεδρος της κοινότητας κος Φαραός ο οποίος ζήτησε από τον κο Αρετάκη μόνο να βοηθήσει με λίγα χρήματα και μαζί με τις τεχνικές υπηρεσίες να αρχίσουν από τα ηλεκτρολογικά και τα υδραυλικά και μπαίνοντας μέσα οι ομάδες,  ο Δήμος να έχει το χρονικό περιθώριο να διορθώσει τα αποδυτήρια και τις τουαλέτες. Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και δηλώσεις των ανθρώπων της ΕΠΣ Ζακύνθου. Να ανοίξει το γήπεδο όταν θα διορθωθούν οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και μετά οι τεχνικές υπηρεσίες να διορθώσουν τα υπόλοιπα που απαιτούνται.

Ο κος Αρετάκης δεν υποσχέθηκε ότι θα γίνει άμεσα το γήπεδο αλλά άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί να βρεθεί λύση έως το τέλος του μήνα, έτσι ώστε να μπουν σε πρώτη φάση οι ομάδες για προπόνηση, διορθώνοντας το μεγάλο πρόβλημα των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων. Όλα αυτά θα πρέπει να έχουν γίνει έως το τέλος του Σεπτεμβρίου, για αυτό τον λόγο τόσο η κοινότητα όσο και η ΕΠΣ Ζακύνθου είναι διατεθειμένες να πιέσουν έτσι ώστε ο κος Αρετάκης σε πρώτη φάση κάνει τις απαραίτητες παρεμβάσεις. Αν δεν ανοίξει το γήπεδο του Αγγερικού, είναι πολύ πιθανόν το πρωτάθλημα της ΕΠΣ να τιναχτεί στον αέρα!  

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι ο πρόεδρος της κοινότητας του Αγγερικού υποστήριξε ότι το συγκεκριμένο γήπεδο δεν έχει κατηγοριοποιηθεί από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου από το 2018, κάτι που σημαίνει ότι το γήπεδο δεν υπάρχει στα χαρτιά του Δήμου. Μάλιστα ο κος Φαραός υπέδειξε έγγραφο για του λόγου το αληθές.   

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.