Πολύ μεγάλη διάκριση για το νησί της Ζακύνθου από το μακρινό Αμπου Ντάμπι!  Εκεί όπου οι αθλητές του “Απολλοφάνους Φιλόξενος” της μεγάλης αυτής σχολής του δάσκαλου Δημήτρη Παναγιωτόπουλου, δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να ανάβουν στο βάθρο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου.

Εκεί όπου εκατοντάδες αθλητές από όλο τον κόσμο βρίσκονται με σκοπό τη διάκριση. Για άλλη μια φορά η σχολή του κου Παναγιωτόπουλου έκανε όλο το νησί υπερήφανο.

Η Γεωργία Λαγουνάρη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία 21 ετών στα 48 κιλά. Μια σπουδαία διάκριση για τη ζακυνθινή αθλήτρια. Ο προπονητής Δημήτρης Παναγιωτόπουλος έκανε την εξής ανάρτηση στα social media: ” «Το πήραμε το πρώτο. Χάλκινη παγκόσμια πρωταθλήτρια Γεωργία Λαγουνάρη». Οι αγώνες θα συνεχιστούν και το Σάββατο με την ζακυνθινή αποστολή να επιστρέφει στο νησί την Κυριακή. O προπονητής Δημήτρης Παναγιωτόπουλος αναφέρθηκε στην αθλήτρια του και τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε.

«Η κατηγορία της χαρακτηρίζόταν καλή και πονηρή Είχε δυο αθλήτριες από το Βιετνάμ που δεν ξέραμε πως θα παίξουν. Τελικά τα καταφέραμε με αποτέλεσμα να έρθει το χάλκινο μετάλλιο. Εδώ θέλω να τονίσω ότι η Τζωρτζίνα σπουδάζει στην Αθήνα στο πανεπιστήμιο και δεν ήταν εύκολο να προπονείται σε καθημερινή βάση και με σωστό τρόπο. Γι αυτό της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια της κ το χάλκινο μετάλλιο».  

Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε ότι την 5η θέση πήρε ο Ζαχαρίας Δρόσος μια εξίσου σημαντική στιγμή για τον σύλλογο και για το νησί. Ο Δάσκαλος για αυτή την επιτυχία έγραψε:  Σήμερα δεν πήραμε μετάλλιο αλλά 5η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ο Ζαχαρίας Δρόσος. Προσπαθήσαμε, αγωνιστήκαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια πολλα όμως για την προσπάθεια του αθλητή που εξασφάλισε την εισαγωγή του σε οποιαδήποτε πανεπιστήμιο της χώρας άνευ εξετάσεων. Δεν τα παρατάμε ποτέ!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.