Καυστική και όχι μόνο επιστολή έστειλε στα ΜΜΕ ο πρώην γραμματέας της ΕΠΣ Ζακύνθου Χαρ. Ραυτόπουλος μέσα από την οποία, καυτηριάζει και καταγγέλλει τα κακώς (για αυτόν) κείμενα στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ζακύνθου. Ο κος Ραυτόπουλος κάνει λόγο ακόμα και για πλαστογραφίες και ρίχνει τα βέλη του στον πρόεδρο το οποίο καταγγέλλει ότι εκλέχθηκε ξανά για να ολοκληρώσει την εργολαβία που έχει αναλάβει.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Και να που η ποδοσφαιρική χρόνια 2023-2024 τελείωσε και επιβεβαιώθηκε  με τον καλύτερο τρόπο αυτό που όλοι περιμέναμε. Πρόεδρος ξανά ο κ. Παπανδρέου με κάθε τρόπο, αυτήν την φορά όμως εκλέχθηκε, αφού πρώτα παραιτήθηκε  λέγοντας το προσβλητικό  για αυτούς που λίγες μέρες μετά τον ψήφισαν  ότι δεν έχω  δουλειά εγώ  σε αυτόν τον χώρο και όμως τον ψήφισαν και τον εξέλεξαν για να μπορεί να ολοκλήρωση την εργολαβία που έχει αναλάβει.

Πλαστογραφίες επόπτες που χάνονται και δεν πάνε σε παιχνίδια, αγώνες που αρχίζουν όποτε θέλουν και τελειώνουν μόνο όταν θέλουν κάποιοι,  δημοσιογράφος υπάλληλος  που στην εκπομπή που συμμετέχει σχολιάζει λοιδορεί τρολάρει διαιτητές, ποδοσφαιριστές, προπονητές, και παράγοντες αυτούς  που έχει καθημερινή επαφή μαζί τους στην Ένωση, εκεί  πρόεδρε που τον έχεις υπάλληλο,  ποιος αυτός που αμείβεται και έχει αμειφθεί από όλα τα πόστα που έχει περάσει στο ποδόσφαιρο ενώ αυτοί οι φουκαριάρηδες οι παράγοντες βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, αλήθεια πρόεδρε τι λέει ο κώδικας δεοντολογίας για αυτήν την σχέση εργασίας ξέρεις ;

Πρόεδρε αλήθεια μπορείς να μου απαντήσεις (αν και ποτέ δεν απαντάς ούτε σε εμένα ούτε σε όποιον άλλον σε έχει ρωτήσει για κάτι) εκεί στον Σύνδεσμο Διαιτητών τι γίνεται είσαι και στην Επιτροπή Διαιτησίας θα πρέπει να ξέρεις.

Πως είναι δυνατόν πρόεδρε να επιτρέπεις στον Αρχιδιαιτητή να βγαίνει σε ραδιοφωνική εκπομπή  και να απαντάει – προσβάλει  κορυφαίο παράγοντα  σωματείου που έχει τους λόγους του να είναι δυσαρεστημένος και να μη συμφωνεί με κάποιες καταστάσεις – αποφάσεις γιατί πιστεύει ότι αδικήθηκε η ομάδα του, ποιος του έδωσε αυτό το δικαίωμα πρόεδρε.

Και για πες μας κύριε πρόεδρε τι έχει κάνει αυτός που μιλάει, να σου πω εγώ.

Λοιπόν πρόεδρε έχει κάνει τον Σύνδεσμο Διαιτητών ένα κλειστό Κλάμπ με την δίκη σου πάντα ανοχή.

Αλήθεια ποτέ κάνατε σχολή διαιτησίας, γιατί η τελευταία ήταν επί διοίκησης Μαλιούφα  το 2019 και αυτά τα παιδιά που βγήκαν κατάφερε και τα έδιωξε από τον Σύνδεσμο όπως και άλλους  διαιτητές για αυτό είπα ότι είναι κλειστό Κλαμπ μην αναφέρουμε αλλά, γιατί θα πούμε πολλά, και μέσα στα πολλά που είναι να πούμε θα πούμε ότι και  εσύ πρόεδρε έχεις βάλει το χεράκι σου, κατάφερες με τον τρόπο σου να διώξεις έναν διαιτητή γιατί έκανες πόλεμο και έπαιρνες τηλέφωνο στην ΚΕΔ (συγκεκριμένο όνομα  αν θέλεις θα το πω) να μην ορίζει τους δυο  αξιολογημένους βοηθούς  σε παιχνίδια εκτός Ζακύνθου , όπως με παρόμοιο τρόπο πολέμησες και τον Παρατηρητή Διαιτησίας – Εκπαιδευτή  που αυτός θα μπορούσε  να ήταν δικαιωματικά Αρχιδιαιτητής αλήθεια πρόεδρε γιατί;

Τώρα εδώ θέλω να μου απάντησεις  για έναν Διαιτητή Διεθνή  που κοσμεί  με την  παρουσία του Ζακυνθινή Διαιτησία αλήθεια γιατί φέτος δεν τον είδαμε σε κανένα παιχνίδι, μήπως για την υπόθεση που ξέρουμε  όλοι πρόεδρε.

Λίγες μέρες πριν το πρωτάθλημα τελείωσε και θριαμβολογείτε για αξιόπιστο  και πολύ συναρπαστικό πρωτάθλημα.

Ποιο πρωτάθλημα ήταν αξιόπιστο  αυτό που η προκήρυξη  δόθηκε στα  σωματεία και μετά εγκρίθηκε.

Πόσες φορές ακούσαμε για σκιές σε ορισμούς αγώνων, σε αξιωματούχους αγώνων και για αποφάσεις που παρθήκαν, πόση ώρα χρειάζεται για να κλείσει ένα φύλλο αγώνα, και πότε επιτρέπεται να γίνετε αγώνας χωρίς άδεια  τέλεσης και ποτέ όχι ;;;;

Ποιοι διαιτητές είχαν συνέχεια ορισμούς συγκεκριμένης ομάδας;;

Κύριε πρόεδρε έχετε μια ομάδα σε Εθνική Κατηγόρια  και σας διαμαρτύρεται συνεχώς,  γιατί δεν απαντάτε στις αιτιάσεις της, αλλά και το κυριότερο γιατί την αντιμετωπίζετε σαν σωματείο ξένης Ένωσης, γιατί ποτέ δε σας είδαμε, ναι ποτέ στις εκδηλώσεις που  κάνει και ειδικά στην τελευταία  με καλεσμένους δύο προσωπικότητες του Ελληνικού Αθλητισμού, εκεί δεν μπορείς κύριε πρόεδρε όμως να παρευρίσκεσαι σε ανοικτή συγκέντρωση φιλάθλων  με κασκόλ και μπλούζα  μεγάλης ομάδας και να φωτογραφίζεσαι μπορείς, αλλά βλέπεις εκεί είναι η ομάδα σου, μόνο που εσύ δεν έχεις καταλάβει ότι είσαι πρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου και σαν πρόεδρος θα πρέπει να έχεις και την ανάλογη συμπεριφορά γιατί η παροιμία λέει  ότι η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ??

Τρεις μήνες μετά την εκλογή σου κάτι δεν πάει καλά. Ακούγεται ότι ο Αντ/δρος  έχει παράπονα  και είναι έτοιμος να παραιτηθεί, μέχρι που έχει φτάσει η κατάσταση να συζητάνε σε γνωστό καφέ στέκι ποδοσφαιρόφιλων ότι αν παραιτηθεί ο Κοντονής  ποιος θα πάρει την θέση του.

Αλήθεια ξέρεις για ποιόν μιλάμε ξέρεις την ιστορία του Νίκου τι έχει προσφέρει στο Ζακυνθινό ποδόσφαιρο σαν ποδοσφαιριστής  σαν προπονητής και τέλος σαν παράγοντας γυρίζοντας την Ελλάδα σαν Αρχηγός αποστολής της Μεγάλης ομάδας του Νησιού μας  στα χρόνια που αγωνίστηκε Β! Εθνική  και όχι μόνο.

Αλλά που να ξέρεις τι σε ενδιαφέρει εσένα για το Ζακυνθινό ποδόσφαιρο  η ομάδα σου να πηγαίνει καλά και να φωτογραφίζεσαι στην ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ.

Και κάτι τελευταίο κύριε πρόεδρε ακούγεται στην πιάτσα  και το δικαίωμα το έδωσες εσύ ότι δεν θα πέσει καμιά ομάδα από την Α! Κατηγορία (αυτό το είχες πει πριν τελειώσουν  οι αγώνες Πλέει Άουτ (περιμένω να το διαψεύσεις)και θα ανεβάσεις  μαζί με τον Βασιλικό και την Δόξα Πηγαδακίων  αλήθεια είδες αν μπορείς να το κάνεις νόμιμα, άλλα τι λέω εδώ κάνεις άλλα και άλλα όπως π.χ. να εξαφανίζεις Φ.Α. και στην θέση του να παρουσιάζεις άλλο.

ΥΓ1. Συγχαρητήρια στην πρωταθλήτρια ομάδα της Θύελλας Αμπελοκήπων  άξια πήρε το πρωτάθλημα όπως άλλωστε αναμενόταν και της εύχομαι καλή πορεία  στους αγώνες των μπαράζ ανόδου και άνοδο στην Γ! Εθνική

ΥΓ2. Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΑΠΣ Ζάκυνθος για την πολύ καλή παρουσία της στο πρωτάθλημα της Γ! Εθνικής.

ΥΓ3. Συγχαρητήρια στην Γυναικεία ομάδα της Δόξας Πηγαδακίων για την πολύ καλή παρουσία της στό πρωτάθλημα Β! Εθνικής Γυναικών.

ΥΓ4. Συγχαρητήρια σε όλα τα σωματεία που συμμετείχαν και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό  στα πρωταθλήματα Α! και Β! κατηγορίας ΕΠΣ Ζακύνθου.

ΥΓ5. Συγχαρητήρια στους Διαιτητές, στους παρατηρητές και στους γιατρούς που συνέβαλαν και αυτοί από την δική τους την μεριά για να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα.

Αυτά κύριε πρόεδρε από έναν <<καλό φίλο>>.

                                    Μπάμπης Ραυτόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.