Απίστευτες καταγγελίες στην έφεση που κατέθεσε στην ΕΠΟ ο Πανελευσινιακός.

Έφεση κατά της απόφασης της Επιτροπής Δεοντολογίας που υποβίβασε τον Πανελευσινιακό για απόπειρα δωροδοκίας του ποδοσφαιριστή Λαμπρόπουλου που αγωνιζόταν στην Παναχαϊκή, κατέθεσε η ομάδα της Δυτικής Αττικής, μέσα στην οποία αναφέρεται μεταξύ άλλων και η κατάθεση του εμπλεκόμενου Γιώργου Γκαλούφα, ο οποίος μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του, τόνισε ότι ο αμυντικός των Αχαιών του ζήτησε δανεικά 3.000 ευρώ για να πληρώσει τον Αλέξη Κούγια τον οποίο είχε δικηγόρο σε υπόθεση με «εμπορία ή χρήση κοκαϊνης»!

«ΕΠΕΙΔΗ η όλη διαδικασία από την έναρξη της πειθαρχικής δίωξης από τον αναπληρωτή ποδοσφαιρικό εισαγγελέα «μύριζε» στήσιμο, καθώς με αλλεπάλληλες δικονομικές παραβιάσεις του Συντάγματος και του ΚπολΔ, των Κανονισμών και της ΕΣΔΑ, οργανώθηκε από τα υποκρυπτόμενα εντός της ΕΠΟ πλοκάμια της «ποδοσφαιρικής εγκληματικής οργάνωσης», μία ευρέος φάσματος συνωμοσία, που ως τελικό στόχο είχε την εξόντωση ενός βολικού εξιλαστήριου θύματος, που αφενός μεν θα έριχνε στάχτη στα μάτια του ΚΟΝΤΟΝΗ και του κου ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥΜΝΗ, δείχνοντας δήθεν έργο κάθαρσης της νεοσύστατης Επιτροπής Δεοντολογίας, αφετέρου δε με αυτό το «δικαστικό σμπάρο» θα πετύχαιναν «δύο τρυγόνια» ρίχνοντας εμάς και διασώζοντας την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ και κατόπιν την ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ (μέσω άλλου στημένου υποβιβασμού άλλης ήδη διαλυμένης ΠΑΕ!).

ΕΠΕΙΔΗ η ΕΠΙΤΡΟΠΗ παρανόμησε μη διατάσσοντας ΒΙΑΙΑ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ των εμπρόθεσμα κλητευθέντων μαρτύρων κ. ΤΣΙΡΙΜΠΗ και κ. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ, οι οποίοι σύμφωνα με τους Κανονισμούς διέπραξαν αυτοτελές πειθαρχικό αδίκημα δια της εσκεμμένης λιπομαρτυρίας τους.

ΕΠΕΙΔΗ η Επιτροπή ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΠΡΟΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ, καθώς στο σκεπτικό της προσβαλλόμενης περιέργως παρέλειψε να αναγράψει την κατάθεση βόμβα του κ. ΓΚΑΛΟΥΦΑ, ο οποίος δια του πληρεξουσίου του ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ότι ο μάρτυρας ποδοσφαιριστής ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ έκλεισε το ραντεβού στο Λουτράκι με τον ΓΚΑΛΟΥΦΑ, όχι για να προ συμφωνήσουν στήσιμο του επίδικου αγώνα, αλλά για να ζητήσει 3.000 ευρώ δανεικά για να πληρώσει τον δικηγόρο του (κ. ΚΟΥΓΙΑ) για την υπόθεση χρήσης ή εμπορίας ΚΟΚΑΪΝΗΣ τον οποίο είχε με επιτυχία υπερασπίσει!

Ζητούμε

Να διαταχθεί η κλήση, άλλως η ΒΙΑΙΑ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ των κ. ΤΣΙΡΙΜΠΗ και Κ. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ

Να γίνει δεκτή η έφεσή μας

Να μην επικυρωθεί η βαθμολογία της FOOTBALL LEAGUE, μέχρι να κριθεί αμετάκλητη η υπόθεση».

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.