Δεν υπάρχει καμιά ανησυχία δηλώνουν οι άνθρωποι της Ζακύνθου μετά την απόφαση-ανακοίνωση της Ε.Ε.Α ότι δεν χορήγησε  πιστοποιητικό συμμετοχής για την SL2. Oι νησιώτες δηλώνουν ότι όλα γίνονται  όπως πρέπει και η ομάδα θα αγωνιστεί κανονικά στην κατηγορία….

Από τις 27/8 με το έγγραφο 18420/21 η ΕΠΟ ενημέρωσε το υπουργείο ανάπτυξης  και ανταγωνιστικότητας, την Γενική Γραμματεία  εμπορίου την Γενική  διεύθυνση  εσωτερικών εμπορίου, την Διεύθυνση ΑΕ και πίστεως όπως και την SL2,  ότι η ΖΑΚΥΝΘΟΣ και ο Πανιώνιος  έχουν δικαίωμα να συμπληρώσουν τις κενές θέσεις. Αυτό το έγγραφό ήταν και το  «πράσινο φως» για να δημιουργηθεί η ΠΑΕ.

Η Ζάκυνθος,  από εκείνη την ημέρα και βάσει αυτό του εγγράφου ξεκίνησε τις διαδικασίες  για την δημιουργία της νέας ΠΑΕ. (ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ) .

Εδώ να τονίσουμε ότι μιλάμε για καινούργια ΠΑΕ.  Την Τρίτη 13/9 κατατέθηκε στο υπουργείο ανάπτυξης το καταστατικό της ομάδας και σήμερα Παρασκευή 17/9 το μεσημέρι εκκρίθηκε η ίδρυση της ΠΑΕ.

Την Δευτέρα 20/9  θα κατατεθούν τα χαρτιά στη Δ.Ο.Υ. Ζακύνθου όπου και θα πάρει Α.Φ.Μ. Στην συνέχεια,  θα ανοίξει λογαριασμός στην τράπεζα για την εγγραφή των μετόχων. Η εγγυητική ήδη υπάρχει.

Η ίδρυση μιας νέας ΠΑΕ δεν γίνεται με ένα «διακόπτη»,  η Ζάκυνθος  δεν φταίει που της δόθηκε το» πράσινο φως « στις 27 Αυγούστου. Η ομάδα προετοιμάζεσαι κανονικά στη Νέα Ραιδεστό στην Θεσσαλονίκη  από τις 6/9 και θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα.

Την Δεύτερα θα γίνει η ένσταση όπως προβλέπει ο νόμος για την εξέταση του πραγματικού φακέλου της ομάδας, μιας και μέχρι τώρα, δεν μπορούσε να καταθέσει κανένα έγγραφο στην ΕΕΑ.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ε.Ε.Α

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
(17.09.21 ώρα 14:15)

1. Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στις κάτωθι ΠΑΕ της SUPER LEAGUE 2:
ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ
ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΠΑΕ ΤΡΙΓΛΙΑ

2. Η Επιτροπή δεν χορήγησε πιστοποιητικό στις κάτωθι ΠΑΕ της SUPER LEAGUE 2:
ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ
ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Αναφορικά για την ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ η αίτηση για τη χορήγηση πιστοποιητικού έχει υποβληθεί από άτομο που δεν έχει την ιδιότητα του Προέδρου ή Διευθύνοντος Συμβούλου, ούτε καν μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου. Επιπλέον δεν προκύπτει συμμόρφωση της ΠΑΕ με την υπ΄αριθμ. Α855/2021 απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Νικόλαος Τζουλάκης

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.