Το Διαιτητικό της ΕΠΟ δικαίωσε 4 σωματεία της ΕΠΣ Δωδεκανήσου που δεν ήταν στο Μητρώο της ΓΓΑ και τους αναγνώρισε το δικαίωμα ψήφου.

Απόφαση που αλλάζει τα δεδομένα σε ό,τι αφορά το περιβόητο Αθλητικό Μητρώο και το δικαίωμα ψήφου στις εκλογές πήρε το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Τέσσερις ομάδες της Ρόδου που δεν ήταν εγγεγραμμένες στο Μητρώο της ΓΓΑ, το οποίο μεθόδευσε ο Λευτέρης Αυγενάκης και προκάλεσε πολλές αντιδράσεις με αποκορύφωμα όσα έγιναν στις εκλογές της ΕΟΚ, προσέφυγαν στο αρμόδιο όργανο της Ομοσπονδίας και δικαιώθηκαν.

Το Διαιτητικό δέχθηκε την προσφυγή τους και τους παραχώρησε δικαίωμα ψήφου στις εκλογές της Ένωσης, κρίνοντας προφανώς την αντισυνταγματικότητα του πράγματος. Παράλληλα δημιουργείται δεδικασμένο καθώς ούδείς μπορεί να αφαιρέσει το δικαίωμα ψήφου.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Δικάζει με απόν το καθ’ ού σωματείο με την επωνυμία ΕΠΣ Δωδεκανήσου, που εδρεύει στη Ρόδο, την από 22.06.2021 και με αριθμ. κατάθ. Ε.Π.Ο. 13872/24.06.2021 προσφυγή-αίτηση των σωματείων με τις επωνυμίες 1) Κλεόβουλος Λίνδου, 2) Όμιλος Φιλάθλων Ιστρίου, 3) Δόξα Ψίνθου, και 4) ΑΣ Τήλου. Δέχεται την προσφυγή-αίτηση. Ακυρώνει την υπ’ αριθμ. 33/18.06.2021 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του καθού δευτεροβάθμιου σωματείου με την επωνυμία ΕΠΣ Δωδεκανήσου.

Δέχεται την από 24 .05.2021 έφεση του Αριστοτέλη Καραγιαννίδη του Χρήστου, επαγγελματία ποδοσφαιριστή, κατά της υπ’ αριθμ. 180/17.05.2021 απόφασης της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών( ΠΕΕΟΔ) της ΕΠΟ και κατά της εφεσίβλητης ΠΑΕ ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη υπ’ αριθμ.180/2021 απόφαση της ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ. Δέχεται εν μέρει την προσφυγή. Υποχρεώνει την εφεσίβλητη-καθής η προσφυγή ΠΑΕ ΑΕ Καραϊσκάκης να καταβάλει στον προσφεύγοντα-εκκαλούντα το συνολικό ποσό των είκοσι δύο χιλιάδων διακοσίων είκοσι έξι ευρώ και ενενήντα λεπτών (22.226,90), με το νόμιμο τόκο από την κοινοποίηση της προσφυγής έως την ολοσχερή εξόφληση.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.