Περισσότερα  από 23 χιλιόμετρα κολύμπησαν δύο γιατροί, οι κ.κ. Γιάννης Λαφαζάνος και Στέργιος Λεόπουλος, ηλικίας 60 χρόνων και οι δύο, οι οποίοι ξεκίνησαν στις 7.20 το πρωί από το Αρκούδι της Πελοποννήσου  και έφτασαν στη Ζάκυνθο στην περιοχή Αργάσι στον Πύργο Δομενεγίνη στις 5 το απόγευμα.  Εκεί τους υποδέχθηκε ο κ. Γιάννης Κούτσης, Πρόεδρος του  Αθλητικού Ναυτικού Όμιλου Ζακύνθου (ΑΝΟΖ) και μέλη των οικογενειών τους.

Οι δύο κολυμβητές μαραθώνιας ανοιχτής θαλάσσης, δήλωσαν περήφανοι για την επιτυχία τους. Τον διάπλου του στενού της Ζακύνθου όπως ανέφεραν τον σχεδίαζαν από πέρυσι στις 12 Αυγούστου, όμως εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών που έπνεαν τότε δεν κατάφεραν να τον υλοποιήσουν. 

Μαζί τους είχαν και συνοδευτικό σκάφος, στο οποίο επέβαιναν οι Ζακυνθινοί, Σπύρος Πατρινός και Νίκος Δαφνιάς, ενώ η μόνη δυσκολία που αντιμετώπισαν ήταν στο κανάλι της Ζακύνθου που είναι 4 μίλια και υπήρχαν ισχυρά ρεύματα, με συνέπεια να χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να ολοκληρώσουν τη διαδρομή τους.

Τόσο οι κολυμβητές, όσο και ο κ. Κούτσης, ευχαρίστησαν την κ. Χριστίνα Τετράδη για τη στήριξη της και για τις χορηγίες της στις δράσεις του ΑΝΟΖ. Η κ. Τετράδη συνεχάρη τους δύο κολυμβητές και τους απένειμε αναμνηστικά βραβεία, ενώ επανέλαβε πως θα είναι πάντοτε κοντά στον Αθλητικό Ναυτικό Όμιλο Ζακύνθου ενισχύοντας με όποιον τρόπο μπορεί όλους όσους  αθλούνται.

Οι άνθρωποι που υπερβαίνουν τον εαυτό τους πρέπει να γίνονται παράδειγμα και έμπνευση για όλους μας!!!!!!

Αυτό είναι και το σημερινό μήνυμα που εξέπεμψαν οι δύο κολυμβητές .  Με σκληρή δουλειά, επιμονή, αφοσίωση στον στόχο και αγάπη γι΄ αυτό που κάνεις, μπορείς να πας μπροστά!  Αυτό δεν αφορά μόνο τους κολυμβητές  αλλά όλους μας.   

Γιατί για να κάνουμε πράξη τα όνειρά μας πρέπει να ξεπερνάμε τον εαυτό μας.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.