Προεκτείνει κανείς τα όριά του μόνο όταν τα ξεπερνάει. Αυτό κάνει συνεχώς ο ζακυνθινός διαιτητής Κων/νος Ψάρρης ο οποίος σκαλί-σκαλί, βήμα-βήμα με σκληρή δουλειά, υπευθυνότητα αλλά και ταπεινότητα  βλέπει τα όνειρα του να πραγματοποιούνται. Βλέπει τους κόπους του να αποκτούν καρπούς. Και από κοντά ένα νησί ολόκληρο να είναι υπερήφανο για το καμάρι της ζακυνθινής διαιτησίας.

Ο Κων/νος Ψάρρης είναι πλέον με την βούλα στους πίνακες της διεθνούς διαιτησίας (FIFA), σύμφωνα με τον πίνακα που ανάρτησε η ΕΠΟ. Ο ζακυνθινός ρέφερι είναι στους 7 νέους διαιτητές και στους 2 βοηθούς διαιτητές που μπήκαν φέτος στους πίνακες. Ο Κων/νος Ψάρρης από εδώ και στο εξής θα μπορεί να είναι βοηθός διαιτητή σε μεγάλους ευρωπαϊκούς αλλά και παγκόσμιους αγώνες του ποδοσφαίρου με ότι αυτό συνεπάγεται.

Για τον ίδιο, την οικογένειά του, για τη Ζάκυνθο αλλά και για την Ελλάδα είναι μια μεγάλη τιμή. Από εδώ και στο εξής ο Κων/νος ανοίγει τα φτερά του και πετά μακριά. Εκεί όπου θα σμίξει με τα όνειρα του και εμείς εδώ θα είμαστε να χαμογελάμε όντας υπερήφανοι… το ταξίδι τώρα αρχίζει.  

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.