Αν οι νίκες στα αθλητικά και πολιτικά δικαστήρια ήταν 3 βαθμοί, η Ζάκυνθος σίγουρα θα πήγαινε για πρωτάθλημα και για άνοδο στην SL1! Σύμφωνα με πληροφορίες η Η Επιτροπή Εφέσεων αποφάσισε να οριστούν εκ νέου οι αγώνες της πρεμιέρας Απόλλων Πόντου – Καβάλα, Καλλιθέα – Ζάκυνθος.

Οι δύο ΠΑΕ δικαιώθηκαν στην Επιτροπή Εφέσεων, η οποία αποφάσισε ότι πρέπει να οριστούν εκ νέου οι αγώνες της πρεμιέρας με τον Απόλλωνα Πόντου και την Καλλιθέα αντίστοιχα!

Η αθλητική δικαστής είχε κατακυρώσει τους αγώνες με 3-0 υπέρ των αντιπάλων των δύο ομάδων και είχε επιβάλει πρόστιμο 4.000 ευρώ. Ωστόσο, οι Αργοναύτες και οι νησιώτες έπεισαν στην εκδίκαση ότι υπήρχαν λόγοι ανωτέρας βίας για τους οποίους δεν «κατέβηκαν» στην πρεμιέρα. Η διοργανώτρια πλέον πρέπει να βρει κενές ημερομηνίες για να γίνουν αυτά τα δύο παιχνίδια.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι η Ζάκυνθος και η Καβάλα μετρούσαν 2 μηδενισμούς και στον 3ο θα έπρεπε να αποβληθούν από το πρωτάθλημα. Για αυτό τον λόγο η διοίκηση της Ζακύνθου έκανε έφεση στην πρωτόδικη απόφαση.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.