Ένα νέο πρόσωπο, δημιουργικό, με όρεξη για δουλειά και γνώστης του αντικειμένου τοποθετήθηκε από τον Δήμαρχο Παύλο Κολοκοτσά στην θέση του υπεύθυνου Αθλητισμού στο νησί. Πρόκειται για τον Βασίλη Μυλωνά (Μαυράντζη) ο οποίος αν και είναι μόλις 31 χρονών έχει τις γνώσεις να προσφέρει από αυτό το πόστο.

Ο κος Μυλωνάς είναι πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα ενώ για πολλά χρόνια ήταν ποδοσφαιριστής, έχει παίξει στην Φαμιλι. στον Πειρατή (Τοπικό και Δ΄ Εθνική), Καταστάρι (Τοπικό και Δ΄ Εθνική) και στον Ζακυνθιακό όπου δεν πρόλαβε να παίξει στα επίσημα παιχνίδια αφού τραυματίστηκε στους χιαστούς (2η φορά) και σταμάτησε προώρα το ποδόσφαιρο.

Ο νέος υπεύθυνος αθλητισμού είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο νησί αφού όλοι μιλούν για τα καλύτερα λόγια για τον νεαρό πλέον πολιτικό που θέλει να βάλει την δική του σφραγίδα και να ανεβάσει επίπεδο στο δύσκολο έργο αυτό του αθλητισμού στο νησί. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν επίσημα οι υπεύθυνοι των Δημοτικών Σταδίων. Με το Νίκο Γκούσκο να έχει ήδη “καπαρώσει” τη θέση του Δημοτικού αφού με προσωπική δουλειά τους τελευταιους μήνες έχει κάνει το Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου να λάμπει!

Εμείς του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο αυτό έργο και ευελπιστούμε ότι σαν καλός πολιτικός μηχανικός που είναι να φτιάξει το καλύτερο “οικοδόμημα”  για να “στεγάσει” με σύνεση και ευπρέπεια όλον το Ζακυνθινό αθλητισμό.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.