Αρκετά επικριτικός εμφανίστηκε στην εκπομπή Έλ κλάσικο” ο πρώην πρόεδρος της Επιτροπής πρωταθλήματος και αντιπρόεδρος Διονύσιος Κλάδης ο οποίος εξαπέλυσε μύδρους εναντίον του προέδρου της ΕΠΣ Ζακύνθου Λεωνίδα Μαλιούφα με αφορμή την Γενική συνέλευση της ΕΠΟ που έγινε στις 30.6 και την αλλαγή του καταστατικού της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Η κουβέντα στην εκπομπή μεταξύ των παραγωγών πήγε στην ΕΠΟ και στην αλλαγή του καταστατικού που επιβάλει η Fifa και η Uefa …  Οι παραγωγοί της εκπομπής επεσήμαναν ότι ο πρόεδρος της Ένωσης έπρεπε να ενημερώσει τα σωματεία για τις επικείμενες αλλαγές πριν πάει να ψηφίσει στην Γενική συνέλευση. Σε εκείνο το σημείο παρενέβη τηλεφωνικά ο κος Κλάδης και επιτέθηκε με δριμείς χαρακτηρισμούς στον πρόεδρο της ΕΠΣ Ζακύνθου Λεωνίδα Μαλιούφα

Αναλυτικά αυτά που είπε στο ραδιόφωνο του Ερμή ο Διονύσιος Κλάδης:

Αν περιμένετε αγαπητοί φίλοι της παραγωγής τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ζακύνθου να βγει και να σας πει και να σας εξηγήσει τι αποφάσεις πάρθηκαν στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είστε γελασμένοι. Πιστεύω ότι .ούτε και εσείς το πιστευτε ότι ο πρόεδρος θα βγει να μιλήσει για τις αποφάσεις που πάρθηκαν  για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Γιατί ακριβώς ο άνθρωπος αυτός εκλέχτηκε για αυτόν τον λόγο! Για να υπηρετήσει αυτή ακριβώς την κατάσταση!  

Από έναν διορισμένο πρόεδρο που πήγε εκεί για να υπηρετήσει αυτή την κατάσταση κανείς δεν πιστεύει ότι ο κος Μαλιούφας θα βγει και θα μιλήσει και να εξηγήσει τι αποφάσεις πάρθηκαν για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο σε μια τόσο κρίσιμη συνεδρίαση. 

Σε αντίδραση των παραγωγών της εκπομπής ότι ο κος Μαλιούφας δεν είναι διορισμένος αλλά εκλεγμένος ο κος Κλάδης απάντησε:

Εντάξει στα χαρτιά είναι εκλεγμένος, αλλά στην πράξη είναι διορισμένος και αυτό το ξέρουν όλοι στο νησί και οι 25 ομάδες που ψηφίσαν στις εκλογές του περασμένου Απριλίου. Εγώ τον λέω διορισμένο έχοντας επίγνωση των λόγων μου. Κανείς λοιπόν από αυτούς τους προέδρους που εκλέχτηκαν όπως ο κος Μαλιούφας θα βγουν να μιλήσουν για όλα αυτά που συμβαίνουν στην ΕΠΟ. Διότι πολύ απλά δεν έχουν λόγο. Είδατε και εσείς και εμείς ότι πλέον το επαγγελματικό ποδόσφαιρο ελέγχει τα πάντα στην ΕΠΟ!  Όλοι οι μεγάλοι έκαναν μέτωπο κατά του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Πήγαν όλοι αγκαλιά! Όλοι αυτοί έβαλαν τις Ενώσεις να ψηφίσουν με τον τρόπο που το κάνουν για όφελος δικό τους και όχι για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Για αυτό τον λόγο δεν μπορούμε να περιμένουμε  κάτι,,, εννοώ τον κο Μαλιούφα που στην θέση αυτή τον έβαλαν ο Σαββίδης και ο Μελισσανίδης και δεν πρόκειται να πάρει θέση για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και φυσικά δεν μπορεί να προασπίσει τα συμφέροντα των 25 σωματείων του νησιού.  Δυστυχώς ο κος Μαλιούφας δεν έχει την βούληση όχι μόνο να ενημερώσει για τις αλλαγές στο καταστατικό αλλά και να πει κάτι διαφορετικό από αυτό που θα του πουν αυτοί που τον έβαλαν εκεί σε αυτή την θέση. Του έδωσαν για 15 ομάδες επιχορήγηση την μοίρασε και πήρε τις εκλογές, όλοι ξέρουμε πως!

Τα λέω εγώ ανοικτά και τον φωνάζω διορισμένο πρόεδρο! Και εκεί που με απείλησε ότι θα με πάει πέρυσι στο δικαστήριο ας βγει τώρα στην εκπομπή και να μιλήσει ή αν έχει τα κότσια να με πάει στο δικαστήριο! Όταν βγαίνω δημόσια,  έχω επίγνωση της κατάστασης δεν λέω ψέματα, λέω την αλήθεια. Ο κος Μαλιούφας και η παρέα  του πήγαν στην ΕΠΣ για συγκεκριμένο σκοπό! Να γίνουν οι εκλογές στην ΕΠΟ να ψηφίσουν την παράταξη του Σαββίδη και Μελισσανίδη. Μετά όμως από τις εκλογές αν έχουν φιλότιμο πρέπει να παραιτηθούν!

Επίσης να θυμίσουμε ότι θα υπάρχει μόνον ένας ψήφος, είχαμε πει τότε και τον κο Κοντονή να ψηφίζουν παρά πάνω μέλη των Συμβουλίων των ΕΠΣ και ο Υπουργός μας απάντησε ότι πρέπει να ψηφίζουν όλα τα σωματεία στην ΕΠΟ και αντί αυτού το πήγαν το θέμα στο ένα και μοναδικό ψήφο! Αυτή την κάθαρση φέρουν στο ποδόσφαιρο! Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα. Ο κος Μαλιούφας δεν μπορεί να πάρει μόνος του καμιά απόφαση που να θίγει τα συμφέροντα των μεγάλων. Για αυτό τον λόγο δεν έφερε το θέμα της αλλαγής του καταστατικού στην ΕΠΟ σε μια Γενική συνέλευση εδώ στο νησί.  

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.