Αναβάλλεται η σημερινή προγραμματισμένη έκτακτη Γενική Συνέλευση

To οικονομικό αδιέξοδο της ομάδας του ΑΠΣ Ζάκυνθος, οδήγησε την διοίκηση στο να δρομολογήσει εξελίξεις σε διοικητικό επίπεδο και αυτό γιατί το νυν διοικητικό συμβούλιο, δεν μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά και να συνεχίσει να ηγείται του συλλόγου. Για αυτό τον λόγο, οι άνθρωποι της διοίκησης έχουν έρθει σε προχωρημένες συζητήσεις με επιχειρηματίες στο να αναλάβουν τα ηνία της ομάδας.

Ένας εξ΄ αυτών των επιχειρηματιών, είναι ο βετεράνος ποδοσφαιριστής της ομάδας Διονύσιος Γκλαβάς ο οποίος μίλησε το απόγευμα της Τρίτης στο ραδιόφωνο του ΕΡΜΗ και στην αθλητική εκπομπή ” EL CLASICO” για τις εξελίξεις αλλά φυσικά για την κίνηση αυτή των επιχειρηματιών. Ο κος Γκλαβάς αφού ευχαρίστησε το διοικητικό συμβούλιο για την προσπάθεια που κατέβαλε πέρυσι και φέτος κρατώντας την ομάδα όρθια μίλησε για την κίνηση και τις προθέσεις που υπάρχουν.

“Εμείς θέλουμε να βοηθήσουμε την ομάδα και όχι να την πάρουμε”, αυτές ήταν οι πρώτες του κουβέντες. Και συνέχισε λέγοντας: “Είμαστε επιχειρηματίες που αγαπάμε την ομάδα και από την στιγμή που ο σύλλογος βρέθηκε σε δύσκολη οικονομική θέση, αποφασίσαμε να βοηθήσουμε. Αυτή την στιγμή είμαστε 13-14 άνθρωποι που θα βάλουμε από 5.000 ευρώ ο κάθε ένας, έτσι ώστε να μαζευτεί ένα ποσό της τάξεως των 75.000 ευρώ για να προχωρήσει η ομάδα στο πρωτάθλημα”

Ο κος Γκλαβάς έκανε λόγο για καθαρές κουβέντες και όχι για υποσχέσεις. Και συνέχισε λέγοντας: ” Eμείς δεν θα πάμε με την λογική της προηγούμενης διοίκησης. Τα χρήματα που θα βάλουμε θα συγκεντρωθούν αρχικά και μετά θα πάμε σε μια έκτακτη Γενική Συνέλευση έτσι ώστε να έχουμε να πούμε στο κόσμο κάτι χειροπιαστό. Για αυτό τον λόγο δεν μπορεί να γίνει άμεσα η Γ.Σ. χωρίς να έχουμε μαζέψει τα χρήματα που απαιτούνται”.

Για αυτό το θέμα κατέληξε λέγοντας: “Ευελπιστώ ότι μέσα σε αυτό το Σαβ/κο θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία των χρημάτων, είμαστε σε καλό δρόμο”. Για τις προθέσεις της κίνησης ο κος Γκλαβάς είπε τα εξής: “Eίμαστε γνωστοί στη ζακυνθινή κοινωνία, θέλουμε να προχωρήσει η ομάδα, στηρίζουμε τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο και ευελπιστούμε όλοι μαζί να βλέπουμε την ομάδα να πηγαίνει μπροστά. Η μετάβαση θα γίνει όπως πρέπει με σεβασμό στα πρόσωπα που ήταν στον σύλλογο και με σεβασμό σε αυτούς που έβαλαν χρήματα ακόμα και σε αυτούς που δεν βοήθησαν αλλά στο μέλλον μπορεί να βοηθήσουν”. 

Για τα ονόματα των επιχειρηματιών ο κος Γκαβάς απάντησε τα εξής: “Aπό την στιγμή που δεν έχουμε στα χέρια μας τα χρήματα αυτών των ανθρώπων, δεν θα ήταν φρόνιμο να πούμε ονόματα στο ραδιόφωνο και αυτό διότι πρέπει να έχουμε συμφωνήσει, να έχουμε πάρει και το πράσινο φως από τους συγκεκριμένους ανθρώπους. Αυτό θα συμβεί τις επόμενες ημέρες όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία. Το μόνο πρόσωπο που μπορώ να πω είναι ο Ζαφείρης Μαρίνος ο οποίος συμμετέχει ενεργά σε αυτή την προσπάθεια. Σε αυτό το αξίζει να αναφέρω ότι έχουμε συμφωνήσει και με ένα άλλο άνθρωπο που έχει διατελέσει σημαντικό ρόλο στην ομάδα της Β΄ Εθνικής”.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.