Στον αθλητικό Εισαγγελέα Σπύρος Δημόπουλος και Κώστας Γκαλούφας για την υπόθεση της καταγγελίας της Παναχαϊκής περί απόπειρας δωροδοκίας του ποδοσφαιριστή της Γιώργου Λαμπρόπουλου.

To δρόμο της δικαιοσύνης έχει πάρει η καταγγελία της Παναχαϊκής για απόπειρα δωροδοκίας του ποδοσφαιριστή της, Γιώργου Λαμπρόπουλου.

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Στέφανος Μπαξεβάνης προχώρησε σε δίωξη κατά της ομάδας της Ελευσίνας, αλλά και των Σπύρου Δημόπουλου και Κώστα Γκαλούφαως φυσικά πρόσωπα, καθώς εμπλέκονται στην υπόθεση!

Βάσει κανονισμών ο Πανελευσινιακός κινδυνεύει με υποβιβασμό, και πρόστιμο μέχρι 300.000 ευρώ, ενώ οι δύο παράγοντες με δεκαετή απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο! Διώξη ασκήθηικε και στην ομάδα της Ζακύνθου.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ:

«Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Στέφανος Μπαξεβάνης άσκησε πειθαρχικές διώξεις κατά:

– της ΠΑΕ Ζάκυνθος, του Σπύρου Λειβαδιώτη, β’ διερμηνέα της ΠΑΕ Ζάκυνθος και του Ιωάννη Γεωργιάδη, α’ φροντιστή της ΠΑΕ Ζάκυνθος για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 11 παρ. 1, 2 και 3 και 10 παρ. 1 β’, 34, 35 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

– της ΠΑΕ Παναλευσινιακός, του Φούκου Δημόπουλου, προέδρου της ΠΑΕ Παναλευσινιακός και του Κωνσταντίνου Γκαλούφα, αξιωματούχου της ΠΑΕ Παναλευσινιακός για αδικήματα που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς στις διατάξεις των άρθρων 18, 34, 35 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.