Δύο ακόμα Ενώσεις άλλαξαν “στρατόπεδο” τις τελευταίες ώρες… Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sdna  η ΕΠΣ Δωδεκανήσου και η ΕΠΣ Ευρυτανίας πέρασαν από την συμπολίτευση στην  στην πλευρά του  υποψήφιου προέδρου Βαγγέλη Γραμμένου! Αυτό σηματοδοτεί αλυσιδωτές αντιδράσεις καθώς η μια μετά άλλη ΕΠΣ ανεβαίνουν στο “Τραίνο” της κάθαρσης και της αλλαγής του ποδοσφαίρου. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα η πλευρά της αντιπολίτευσης έχει σίγουρες 30 Ενώσεις από τις 55 κάτι που σημαίνει ότι η εκλογική μάχη της 26ης Οκτωβρίου θα είναι επιτυχής για το Μακεδόνα υποψήφιο Βαγγέλη Γραμμένο.

ΕΠΣ Δωδεκανήσου 

Μπορεί η ΕΠΣ Δωδεκανήσου να ψήφισε τον διοικητικό απολογισμό της ΕΠΟ στην ΓΣ του Ιουνίου με ψήφους 3-0, όμως στο ΔΣ της Πέμπτης (06/10) αποφάσισε να κάνει στροφή προς την πλευρά της αντιπολίτευσης.

Συγκεκριμένα, με 10 ψήφους υπέρ και ένα λευκό η ΕΠΣ Δωδεκανήσου αποφάσισε να ψηφίσει τον Βαγγέλη Γραμμένο στις εκλογές της Ομοσπονδίας, παρά την παρουσία του έτερου υποψηφίου για την προεδρία της ΕΠΟ, Δημήτρη Ελευθεριάδη, στο ΔΣ της Ενωσης!

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΠΣ Δωδεκανήσου ήταν μία Ενωση που υπολόγιζε η συμπολίτευση, με τον πρόεδρό της, Παναγιώτη Διακοφώτη, είχε δώσει το παρών στην συγκέντρωση των ΕΠΣ που στηρίζουν τη διοίκηση της ΕΠΟ.

EΠΣ Ευρυτανίας

Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Ευρυτανίας συνεδρίασε και αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ με ψήφους 8-0, να περάσει στο στρατόπεδο της αντιπολίτευσης της ΕΠΟ και στις εκλογές της 26ηςΟκτωβρίου να ψηφίσει την παράταξη του Βαγγέλη Γραμμένου! Επίσης το ένα μέλος που έλειπε, ενημέρωσε για την στήριξή του, συνεπώς το αποτέλεσμα ήταν ουσιαστικά 9-0.

Και όλα αυτά, παρά τις αντιρρήσεις και τους προβληματισμούς που –σύμφωνα με τις πληροφορίες μας- εξέφρασε στην αρχή του Δ.Σ. της Ένωσης ο πρόεδρός της, Γιώργος Παπαντζίμας, ο οποίος στη συνέχεια πείστηκε και συμπορεύτηκε.

Πρόκειται για ακόμη ένα ηχηρό «χαστούκι» για το σημερινό καθεστώς που λυμαίνεται τον χώρο του ποδοσφαίρου και το οποίο στηρίζει την υποψηφιότητα Ελευθεριάδη.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ τον περασμένο Ιούνη, η ΕΠΣ Ευρυτανίας είχε ψηφίσει «σπασμένα» (2-1) ΥΠΕΡ του διοικητικού απολογισμού του Γιώργου Γκιρτζίκη. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος είχαν ψηφίσει «ναι», ενώ ο γενικός γραμματέας αποφάσισε την τελευταία στιγμή να καταψηφίσει! Κάτι που τότε είχε δημιουργήσει σάλο στις τάξεις της Ένωσης.

Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν και η ΕΠΣ Ευρυτανίας πάει πλέον στις εκλογές με 3-0 υπέρ του Βαγγέλη Γραμμένου!

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.