Με δελτίο τύπου ο ΑΟ Δόξας Πηγαδακίων ενημερώνει ότι μετά από αρκετούς μήνες η μπάλα θα κυλήσει και πάλι στο χορτάρι. Συγκεκριμένα η Γυναικεία ομάδα που αγωνίζεται στην Β΄ Εθνική από την Δευτέρα 10/5 μπορεί να κάνει προπονήσεις και τα τμήματα υποδομών οι προπονήσεις ξεκινούν στις 19/5.

Αναλυτικά

Δελτίο Τύπου ΑΟ ΔΟΞΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ.

Το Δ.ς. του συλλόγου μας, ενημερώνει όλα τα μέλη του , αθλητές και αθλήτριες, γονείς ανηλίκων αθλητών και αθλητριών, προπονητές και φίλους του συλλόγου, ότι σύμφωνα με τις αποφάσεις τις Γενικής γραμματείας αθλητισμού, και μετά από έγκριση από την αρμόδια επιτροπή πολιτικής προστασίας, από χθες Δευτέρα το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών, που αγωνίζεται στην Β Εθνική, μπορεί να ξεκινήσει προπονήσεις.

Προγραμματίζουμε να ξεκινήσουμε το αργότερο την προσεχή Παρασκευή 14/5, αφού λάβουμε αφενός μέχρι τότε, ενημέρωση από την αντίστοιχη επιτροπή ποδοσφαίρου γυναικών τις Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, για το τι μορφή αγωνιστικών υποχρεώσεων θα έχουμε στον χρόνο Μάιο έως Σεπτέμβριο 2021, όπως αναφέρει και το δελτίο τύπου τις Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, προκειμένου να προγραμματίσουμε και εμείς την συχνότητα και τον στόχο των προπονήσεων, και αφετέρου, προκειμένου,να μην δημιουργήσουμε πρόβλημα με τις ώρες γηπέδου, στην αντρική ομάδα του νησιού μας, όπου δίνει κρίσιμο βαθμολογικό αγώνα την προσεχή Κυριακή.

Τα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας, από 6 ετών έως 18 ετών, για αγόρια και κορίτσια, όπως φαίνεται και από την ανακοίνωση τις Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, θα μπορούμε να επανεκινησουμε ομαδικές προπονήσεις και οι ακαδημίες των ερασιτεχνικών ποδοσφαιρικών συλλόγων από 17/5.

Προγραμματίζουμε να ξεκινήσουμε τις προπονήσεις μας, από την Τετάρτη 19/5, αφού πάρουμε την έγκριση από τις αρμόδιες δημοτικές αρχές, (υπεύθυνος Αθλητισμού ,Αρμόδιος Αντιδήμαρχος δημοτικής ενότητας, και πρόεδρος τοπικής κοινότητας, ), στη Δημοτική Εγκατασταση Αγ. Κηρύκου Δήμου Ζακύνθου.

Οι μέρες και ώρες προπονήσεων για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, (κ18, κ15, κ13, κ11, κ9, κ7), θα ανακοινωθούν στις ομαδικές συνομιλίες των αντίστοιχων τμημάτων, μέχρι την Δευτέρα 17/5.Παρακαλούμε θερμά, όλα τα μέλη μας, να μας βοηθήσουν στην τήρηση όλων τον υγειονομικών οδηγιών και να μας ενημερώνουν συνεχώς για ότι επιπλέον μέτρο χρειαζεται να προσθέσουμε στην πράξη τις επανεκκίνησης τις αθλητικής δραστηριότητας.

Ο σύλλογος μας, νιώθει υποχρέωση έναντι τις διαδρομής του στον αθλητισμό του νησιού, να μπορέσει να επανέλθει άμεσα στην αθλητική δραστηριότητα Σας περιμένουμε όλες και όλους στον φυσικό μας χώρο.Στο γήπεδο.

Για το Δ.ς. του συλλόγου

ΣΤΡΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.