Ανοικτή επιστολή της Γυναικείας ομάδας της Δόξας Πηγαδακίων (που αγωνίζεται στην Β΄ Εθνική) προς όλα τα σωματεία ανά την Ελλάδα, ήρθε να κρούσει τον κώδωνα του κίνδυνου ότι ελλοχεύει ο κίνδυνος να χαθούν τα κεκτημένα όλων αυτών των χρόνων, αν δεν υπάρξει σύμπνοια, ομοψυχία και ένα κοινό μέτωπο απέναντι στα μεγάλα προβλήματα. Ο συντάκτης την επιστολή ρίχνει τα βέλη του σε κάποιες ομάδες που διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις που εν κατακλείδι δείχνουν την έλλειψη αλληλεγγύης.

Αναλυτικά

Ανοιχτή Επιστολή

Α.Ο. Δόξα ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ.

Προς όλα τα αθλητικά σωματεία τις Ελλάδος, όπου έχουν ενεργά γυναικεία τμήματα ποδοσφαίρου.

Αγαπητά συνάδελφα σωματεία.

Τα τελευταία χρόνια, έχει γίνει μια προσπάθεια από πολλές πλευρές, και πλέον αγγίζουμε περίπου τον αριθμό των 100 ενεργά, ποδοσφαιρικών ομάδων.

Μπροστά μας, όμως , ελλοχεύει σοβαρός κίνδυνος, αντί να κρατήσουμε τα κεκτημένα των προσπαθειών μας των τελευταίων χρόνων, να ξαναγυρίσουμε σε μικρότερη αριθμητική εκπροσώπηση σε επίπεδο συλλόγων, με την μη ολοκλήρωση τις αγωνιστικής περιόδου, έστω και με ημίμετρα. (Ένας γύρος ή οποία άλλη ενδεχόμενη πρόταση.)

Κυρίες και κύριοι.

Φίλες και φίλοι.

Συνάδελφοι. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα. Καμία αθλήτρια δεν μπορεί να αγωνιστεί, εάν δεν υπάρχει ενεργό σωματείο.

Κανένα σωματείο, δεν μπορεί να βελτιωθεί αν δεν βελτιώνεται, το ίδιο το άθλημα.

Το άθλημα, το κάθε άθλημα, βελτιώνεται με την μεγαλύτερη συμμετοχή και μαζικότητα , καθώς και με την δημόσια αποδοχή του.

Αν λοιπόν, σε αυτές τις δύσκολες ώρες, δεν σταθούμε όλα τα σωματεία, ως παίκτες μιας ομάδας, δεν θα μπορέσουμε να κρατήσουμε τα οποία κεκτημένα.

Είναι λοιπόν ΑΝΕΠΊΤΡΕΠΤΟ , ΕΓΩΙΣΤΙΚΌ, και ΑΝΤΙΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟ, να ακούγονται τις τελευταίες ημέρες, από εκπροσώπους ομάδων που ανήκουν σε συγκεκριμένη κατηγορία, ότι θα αγωνιστούν μόνο αυτές οι ομάδες τις συγκεκριμένης κατηγορίας, και όχι οι υπόλοιπες άλλες δύο.

Είναι οξύμωρο, την στιγμή που ξαναγίνεται από κάποιους μια προσπάθεια συλλογικής εκπροσώπησης, την ίδια στιγμή, να διαδίδονται τέτοιες ψευδείς ειδήσεις που δείχνουν ελειψη αλληλεγγύης.

Γιατί ψευδή είναι.

Ξέρετε, όλοι έχουμε τηλέφωνο και όλοι μπορούμε να μιλάμε με τον κύριο

Georgios Chatzisaroglou

, εν έτη 2021, και προς τιμή του , ως πρόεδρος τις επιτροπής τις Ομοσπονδίας, ΔΕΝ είναι πρόθεση του, να μην αγωνιστούμε φέτος, καθόλου, τα σωματεία που υπηρετούμε.

Προφανώς, γιατί και ο ίδιος αντιλαμβάνεται το αυτονόητο. Αν περάσει όλη η αγωνιστική περίοδο, με πλήρη απραξία, ελλοχεύει ο κίνδυνος, τις μη επιστροφής κάποιον αθλητριών στους κόλπους των ομάδων μας.

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να βάλουμε σε κίνδυνο την δημόσια υγεία.

Προς Θεού.

Αλλά μην προεξοφλούμε την πιθανότητα να μπορούμε να δώσουμε αγώνες, την άνοιξη, αν το επιτρέπουν οι υγειονομικές συνθήκες.

Κλείνοντας, βέβαια, οι διακινητές αυτών των ψευδών πληροφοριών, αλλού στοχεύουν.

Σε μια μετεγγραφή. Σε μια αθλήτρια. Στη λαϊκή εν κατακλείδι παροιμία, ……

“να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα. “

Ναι. Οκ. Αλλά υπάρχει και η άλλη άποψη. Άμα καεί το σπίτι του γείτονα, ετοιμάσου και για το δικό σου.

Αλλά αυτά προφανώς είναι ψιλά γράμματα.

Υστερόγραφο.

Τηλέφωνο από αξιότιμους συναδέλφους, θα παρακαλούσα μόνο για πρόταση διεξαγωγής φιλικής συνάντησης, και για ευχές για το νέο έτος.

Οτιδήποτε άλλο, θα παρεξηγηθεί.

Μετά τιμής

Για τον σύλλογο

ΑΟ ΔΟΞΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.