Μεγάλη ημέρα θα είναι η 1η Σεπτεμβρίου για την Γυναικεία ομάδα της Δόξας Πηγαδακίων, η οποία έχει προχωρήσει σε ένταση κατά της επικύρωσης της βαθμολογίας του 2ου ομίλου της Β΄ Εθνικής Γυναικών. Σύμφωνα με πληροφορίες της διοίκησης, η νησιώτική ομάδα σε πρώτη φάση ζητά να δικαιωθεί έτσι ώστε να μην επικυρωθεί η βαθμολογία, και εάν το πετύχει αυτό θα προχωρήσει ένα βήμα πιο πέρα και ζητήσει να εφαρμοστεί η νομοθεσία για τις ομάδες που δεν είχαν εγγραφεί στο μητρώο της ΓΓΑ και θα φέρει ως δεδικασμένο την περίπτωση του Πανδραμαϊκού που δικαιώθηκε στο διαιτητικό απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα.

Οι άνθρωποι της Δόξας ευελπιστούν ότι το διαιτητικό θα κάνει δεχτή την ένσταση ούτως ώστε να ανοίξει ο δρόμος για άλλες δικαστικές διαμάχες. Το ίδιο ευελπιστεί και το νομικό επιτελείο της νησιώτικής ομάδας, καθώς το δεδικασμένο της υπόθεσης Παναδραμαϊκού-Αγροτικού Αστέρα είναι ένα πολύ μεγάλο όπλο στα χέρια της ομάδας.

Και αυτό γιατί, η ζακυνθινή ομάδα, σύμφωνα με την διοίκηση της και σύμφωνα με το νομικό της επιτελείο έχει προβεί σε αυτή την ‘ένσταση στρεφόμενη σε πρώτη φάση κατά της διοργανώτριας διότι έχει στοιχεία που ενδεχομένως να αλλάξουν την βαθμολογική κατάταξη.

Εν τω μεταξύ, η Δόξα Πηγαδακίων πιέζεται με τον χρόνο, αφού στις 2 Σεπτεμβρίου ολοκληρώνεται η προθεσμία για τη δήλωση συμμετοχής στην Α’ Εθνική. Μια κατάσταση που θυμίζει πάρα πολύ την ομάδα της Ζακύνθου. προφανώς το νομικό επιτελείο της ομάδας, γνωρίζει πως και με τι τρόπο θα προβεί σε τέτοιες ενέργειες έτσι ώστε η ομάδα να πάρει την εύλογη παράταση χρόνου

Τα ερωτήματα φυσικά είναι πολλά και όπως και να έχει, η ομάδα ζητά να εφαρμοστεί ο νόμος που στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι το μητρώο της ΓΓΑ που αφορά τις ομάδες που αγωνίζονται σε εθνικές κατηγορίες. Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι η συγκεκριμένη ομάδα στην οποία αναφέρεται η Δόξα, έχει όλα τα νόμιμα έγγραφα στην διάθεση της και δεν ανησυχεί διόλου για την ένταση της Δόξας Πηγαδακίων. Αυτό υποστηρίζουν οι άνθρωποι της. Στην παρούσα όμως φάση δεν μπορεί να μπει σε κόντρα με την νησιωτική ομάδα καθώς ο Δόξα στρέφεται κατά της διοργανώτριας. Αν η ζακυνθινή ομάδα δικαιωθεί, τότε θα αρχίσει ένας άλλος δικαστικός αγώνας, στον οποίο θα εμπλακεί και η άλλη ομάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.