Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου απέρριψε το αίτημα της Super League 2 για μηνιαία παράταση σε ό,τι αφορά στη διαδικασία αδειοδότησης.

Παράταση ενός μήνα ζήτησαν Super League και Super League 2, ώστε τα μέλη τους να έχουν προθεσμία εως τις 30 Απριλίου να αποδείξουν τη μη ύπαρξη ληξιπρόθεσμων οφειλών σε σχέση με τη διαδικασία αδειοδότησης. Παρόλα αυτά η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου απέρριψε το αίτημα.

Η ανακοίνωση:

«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις εξής αποφάσεις. Κατόπιν της εισήγησης και του Τμήματος Αδειοδότησης απέρριψε το αίτημα των Super League 1 και Super League 2 για παράταση ενός μήνα στις ΠΑΕ (μέχρι τις 30 Απριλίου 2022 αντί για τις 31 Μαρτίου 2022) για να αποδείξουν τη μη ύπαρξη ληξιπρόθεσμων οφειλών σε σχέση με την επικείμενη διαδικασία αδειοδότησης, καθώς το συγκεκριμένο αίτημα έρχεται σε ευθεία σύγκρουση με διατάξεις του εγκεκριμένου από την UEFA κανονισμού αδειοδότησης».

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.