Άλλη μια απώλεια ήρθε να σημαδέψει την τοπική κοινωνία της Ζακύνθου. Έφυγε ένας ‘άνθρωπος που είχε συμβάλει με τον δικό του-μοναδικό τρόπο στην δημιουργία της Αυτοκινητικής Λέσχης Ζακύνθου (ΑΛΕΖ).

Οι λέξεις είναι φτωχές για να μπορούν να δώσουν την πραγματική εικόνα του Κώστα Τυρογαλά. Ο Κώστας έφυγε σε ηλικία 55 ετών κτυπημένος από την αρρώστια, πάλεψε με το “θηρίο” όπως πάλευε καθημερινά στην ζωή του. Σεμνός, ταπεινός και πάντα ευγενής άφησε το δικό του στίγμα στην ζακυνθινή κοινωνία.

Στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, πρόσφερε πολλά. Ιδρυτικό μέλος της Λέσχης (ΑΛΕΖ) έκανε τιτάνιο αγώνα  για να ανεβάσει το επίπεδο του μηχανοκινήτου αθλητισμού στο νησί. Για αυτό ο συνεργάτες του και οι φίλοι του τον αποχαιρετούν με τον δικό τους τρόπο μέσα από την ανακοίνωση που εξέδωσαν   

«Μαύρη μέρα σήμερα για την ΑΛΕΖ και όλη την Ζάκυνθο. Έφυγε από κοντά μας ο φίλος μας και πρωτεργάτης της ΑΛΕΖ Κώστας Τυρογαλάς.Ο άνθρωπος που με την καλοσύνη του το όραμά του και τις γνώσεις του βοήθησε στην ίδρυση της ΑΛΕΖ και την κατασκευή της πίστας. Θέλουμε να εκφράσουμε τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του. Η πίστα Λιθακιάς θα παραμείνει κλειστή την Κυριακή 14/3 σε ένδειξη πένθους. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ».

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.