Την κοπή της πίτας του πραγματοποίησε ο ΝΟΖΑΚ- ΠΡΩΤΕΑΣ στην γνωστή καφετέρια “Κόκκινος Βράχος” την περασμένη Κυριακή, σε μια αίθουσα γεμάτη από γονείς και αθλητές, γνωστούς, φίλους και επισήμους.

Έγιναν βραβεύσεις στους αθλητές – ΜΑΡΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΧΑΝΤΖΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ,ΖΟΥΠΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΜΑΡΙΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ, ΚΛΑΔΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ,ΚΟΚΛΑ ΜΑΡΩ, ΚΕΦΑΛΛΗΝΟΥ ΠΑΥΛΙΝΑ,ΚΩΣΤΗ ΒΙΚΤΩΡΙΑ,ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ,ΕΓΚΑΡΧΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΗ- για τις επιτυχίες τους τη χρονιά που πέρασε (2019).

Οι διοικούντες του συλλόγου έδωσαν τις ευχές τους όπως άλλωστε και οι επίσημοι προσκεκλημένοι ενώ έγινε και αναφορά στα πεπραγμένα του συλλόγου τη χρονιά που πέρασε. Ο ΝΟΖΑΚ- Πρωτέας συμμετείχε σε 13 αγώνες , 2 Διασυλλογικούς, 4 Περιφερειακούς, 4 Πανελλήνια πρωταθλήματα κατηγοριών, 1 Διασυλλογικό επίλεκτων 6-9 ετών, 1 Πανελλήνιο Μάστερ και 1 Συλλόγων Θαλάσσης.

Συνολικός απολογισμός: 74 Μετάλλια, 26 Χρυσά, 17 Ασημένια, 31 Χάλκινα και 12 όρια για το πανελλήνιο πρωτάθλημα και 1 Πρωτάθλημα Συλλόγων Θαλάσσης.

Ο Σύλλογος και οι υπεύθυνοι του αισθάνονται επίσης την ανάγκη να ευχαριστήσουν τους γονείς και τους αθλητές που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, όπως επίσης και το Φώτο Ίριδα και την Κα Τζαμαλή Μάντυ για την ευγενική χορηγία της, καθώς και τους κ.κ. Μαρινάκη Ανδρέα Αντιδήμαρχο Αρκαδίων , Στασινόπουλο Γεώργιο Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου και τον Πατέρα Νικόδημο που τίμησαν τους τίμησαν με την παρουσία τους με τις καλύτερες φυσικά ευχές για καλή χρονιά με υγεία.


Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.