ΑΝΟΖ: Πολλά μετάλλια & ατομικά ρεκόρ από τα “δελφίνια” του Συλλόγου

 

 

Εκπληκτική απόδοση και πολύ μεγάλη επίδοση (4 ατομικά ρεκόρ)  πέτυχε η μεγάλη κολυμβήτρια του ΑΝΟΖ Νικολέτα Μάργαρη στα 50 μέτρα πεταλούδα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος που έγινε στην Πάτρα στο κολυμβητήριο “ΠΕΠΑΝΟΣ”. Δεν ήταν μόνο η Μάργαρη αλλά και άλλα κορίτσια του ΑΝΟΖ που κέρδισαν επάξια μετάλλια αλλά και το χειροκρότημα του κόσμου! Μάργαρη Νικολέτα- Πήλικα Μαρία- Στεφανοπούλου Ιωάννα- Χιώνη Στέλλα έδειξαν ότι το μέλλον είναι μπροστά τους.

ANOZ-900x600

 

Συγκεκριμένα

Τέσσερα ατομικά ρεκόρ από την Μάργαρη Νικολέττα ( τα δυο στους προκριματικούς και τα αλλά δυο στους τελικούς)1χρυσο στα 50 πεταλούδα με χρόνο 30:02 που αποτελεί και την καλύτερη επίδοση φέτος στην Ελλάδα στην κατηγορία της και μόλις 0:83″‘ εκατοστά μακριά από το πανελλήνιο ρεκόρ 29:19 της Κριστέλ Βουρνά και 1 ασημένιο στα 50 μ. Ελεύθερο με χρόνο 28:15”’ που είναι δεύτερη καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα.

Δυο κολυμβήτριες πέρασαν τελικό στα 50 μ ελεύθερο , μοναδικό , ανεπανάληπτο , με τον δεύτερο χρόνο η Μάργαρη και με τον όγδοο η Πήλικα Μαρία , η οποία πραγματοποίησε καλή εμφάνιση κάνοντας τους χρόνους της στα 50 ελεύθερο , 50 πεταλούδα και 100 ελεύθερο τα οποία και κολύμπησε.
Όπως επίσης πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση και η Χιώνη Στέλλα στα 50-100- 200υπτιο και η Στεφανοπούλου Ιωάννα στα 50 ύπτιο.

 

Το δελτίο τύπου του ΑΝΟΖ σημειώνονται τα εξής:

Για άλλη μια φορά η Dream Team του Α.Ν.Ο.Ζ έκανε θαύματα , προκαλώντας τον θαυμασμό των άλλων σωματείων και η συνταγή είναι απλή , Αγάπη για αυτό που κάνει , σκληρή δουλειά αλληλοκατανόηση και αλληλοσεβασμός και το πιο σημαντικό αγαπάμε την επιτυχία όταν αυτή έρχεται μέσα από προπόνηση σε ελλείπεις υποδομές και όταν ακούγεται από τα μεγάφωνα ΑΝΟΖ ΖΑΚΥΝΘΟΥ!!!
Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσουμε τον Κο Μπονίκο Στέφανο (πρώην Πρόεδρο του Ομίλου μας) που μας έφερε 5 μπλουζάκια για τους αγώνες, τον Ν.Α.Ο.ΚΕΡΚΥΡΑΣ που μας εξυπηρέτησε με το βανάκι του, αλλα και το ΚΤΕΛ του νησιού μας που μας έκανε έκπτωση όπως και η Κοινοπραξία και το LEVANTE FERRIES!!!

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.