Για άλλη μια φορά, η ομάδα της Ζακύνθου δικαιώθηκε, αυτή τη φορά από το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών, το οποίο σύμφωνα με απόφασή του βάζει ξανά την ομάδα του Ιονίου στο πρωτάθλημα της SL2. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών, το απόγευμα της Τρίτης έβγαλε την απόφασή που δικαιώνει την ομάδα της Ζακύνθου, την οποία τη βάζει ξανά στο πρωτάθλημα της SL2. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, καθώς μετά από αυτή την απόφαση η ομάδα του Ιονίου θα μπορεί να κατέβει κανονικά στο πρωτάθλημα της SL2 στον Νότιο όμιλο.

Η ομάδα του Ιονίου είδε την αίτηση αναστολής στο Διοικητικό Εφετείο να απορρίπτεται και κατά συνέπεια ανακλήθηκε το πιστοποιητικό συμμετοχής της. Η Ζάκυνθος κατέθεσε άμεσα νέα αίτηση η οποία σήμερα Τετάρτη 24/11 εκδικάστηκε με το Διοικητικό Εφετείο να διατάσσει ξανά τις αρμόδιες αρχές να βάλουν τη Ζάκυνθο στο πρωτάθλημα. Μια εξέλιξη που χαροποιεί τους απανταχού φίλους της ομάδας εντός και εκτός νησιού και φυσικά όλο τον οργανισμό του ΑΠΣ Ζάκυνθος.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.