Ο Μανώλης Σεβαστάκης αποκάλυψε ιταλικό ενδιαφέρον για την ΠΑΕ Εργοτέλης.

Εξελίξεις αναμένονται στον Εργοτέλη τόσο για το ιδιοκτησιακό του μέλλον, όσο και για τη συμμετοχή του στη Super League 2. Το τελευταίο διάστημα υπήρχαν διεργασίες που της διαχειριζόταν ο Μανώλης Σεβαστάκηε, του ανθρώπου που κυρίως τους τελευταίους μήνες τρέχει τις διαδικασίες, έπειτα από την φυγή του Γιώργου Τουτζάρη και την επιθυμία φυγής και παραχώρησης των μετοχών από τον Μάγκεντ Σάμι.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Μανώλης Σεβαστάκης, βρίσκεται στα σκαριά deal ανάμεσα σε Μάγκεντ Σάμι και Ιταλούς επενδυτές, χωρίς να τους κατονομάζει.

Η ανάρτηση του Σεβαστάκη αναφέρει:

«Μετά από πολλούς μήνες αγωνίας, απελπισίας και πολλών προσπαθειών έτσι ώστε να κρατήσουμε τον Εργοτέλη μας «ζωντανό», βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω, αφού πρώτα ευχαριστήσω τους στενούς μου συνεργάτες Όλγα Σουτζή και Γιώργο Αποστολάκη, ότι βρισκόμαστε πολύ κοντά στην αλλαγή της πλειοψηφίας των μετοχών του κυρίου Μάγκετ Σάμι σε νέους επενδυτές.

Οι συζητήσεις ήταν πολύ ελπιδοφόρες και μόνο θετικές. Το μόνο αρνητικό που στήνει αρκετά εμπόδια είναι η γραφειοκρατία και ο χρόνος, που δυστυχώς δεν υπάρχει! Ευελπιστούμε λοιπόν στις γρήγορες αποφάσεις των υποψήφιων επενδυτών, έτσι ώστε να έρθουμε άμεσα στο κλείσιμο μιας συμφωνίας!

Αναμένουμε λοιπόν με μεγάλη αγωνία! Είτε τα αποτελέσματα θα είναι θετικά, είτε αρνητικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους κυρίους Λευτέρη Καραταράκη, Σταύρο Περακάκη αλλά και δυο σημαντικά άτομα που σε αυτό το σημείο θέλουν να μείνουν ανώνυμοι και οφείλω να το σεβαστό, που συνέβαλαν σημαντικά στην φιλοξενία, στην επικοινωνία και στις συζητήσεις με τους Ιταλούς υποψήφιους επενδυτές!

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Βαρδαβά και τον κύριο Τσιράκο για την άμεση και άψογη συνεργασία για την ξενάγηση στο Παγκρήτιο στάδιο».

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.