Η Ζάκυνθος θα έχει τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (6-7/08) το 1ο  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικών στο Beach Soccer, αλλά και την Εθνική Ανδρών στο ίδιο άθλημα!

Οι Γυναίκες θα αγωνιστούν και τις δύο ημέρες, ενώ η Εθνική Ανδρών θα δώσει αγώνα επίδειξης με ομάδα Επίλεκτων Ζακύνθου το Σάββατο 6 Αυγούστου και ώρα 21:00. Όλοι οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στην πλατεία Σολωμού.

 

Για το λόγο αυτό, σήμερα (02/08) παραχωρήθηκε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ από τους συνδιοργανωτές, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότηας Ζακύνθου.

Συγκεκριμένα μίλησαν (με τη σειρά) ο Δήμαρχος Ζακύνθου Παύλος Κολοκοτσάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου Λευτέρης Νιοτόπουλος, ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ζακύνθου Δημήτρης Γαργαλέας και ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου Λεωνίδας Μαλιούφας. Στο πάνελ ήταν και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ζακύνθου Νίκος Τσίπηρας. Συνδιοργανωτές επίσης είναι η Μητρόπολη Ζακύνθου και το Λιμενικό Ταμείο.

 

Οι τοποθετήσεις των συνδιοργανωτών

 

4ΚΟΛΟΚΟΤΣΑΣ ΠΑΥΛΟΣ (Δήμαρχος Ζακύνθου):

Είμαστε εδώ οι φορείς της Ζακύνθου μαζί με την Μητρόπολη, το Επιμελητήριο και την ΕΠΣ Ζακύνθου αναλαμβάνουν τη διοργάνωση ενός ακόμα μεγάλου γεγονότος. Είναι μεγάλη μου τιμή για την πρόσκληση και για την παρουσία… Καλωσορίζουμε στο νησί για πρώτη φορά ένα τόσο σημαντικό γεγονός. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο κόσμημα για το νησί μας, που είναι η πλατεία Σολωμού, την οποία κατακλύζουν καθημερινά επισκέπτες (είτε ζακυνθινοί, είτε τουρίστες απ΄ όλα τα πλάτη και τα μήκη της γης). Θα υπάρξουν όλα τα απαιτούμενα μέτρα (όπως και με την ΓΚΙΟΣΤΡΑ) έτσι ώστε να διασφαλίσουμε την αρτιότητα της πλατείας μας. Αρκεί να τονίσω ότι θα τοποθετηθεί μουσαμάς στο σημείο που θα στρωθεί η άμμος.Και το Beach Soccer που θα φιλοξενήσουμε, αλλά και ταBeach Volley και Footvolley είναι καλοκαιρινά αθλήματα που θέλει ο κόσμος να παρακολουθεί και γι αυτό το λόγο ετοιμάζουμε ειδικές εγκαταστάσεις στην περιοχή του Κεριού. Αυτό είναι πρόταση και το  κοιτάξουμε.Τέλος, να ευχηθώ καλή επιτυχία και να πω ότι είναι τιμή για τον Δήμο μας που συμμετέχουμε σε ένα τόσο μεγάλο γεγονός. Αναδεικνύοντας την το άθλημα αυτό αναδεικνύουμε την πόλη μας και όλο το νησί.

 

3ΝΙΟΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ (Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου):

Καταρχήν να ευχαριστήσω όλα τα ΜΜΕ που συνδράμετε κάθε φορά στην προβολή των αθλητικών γεγονότων στο νησί μας και προάγουν το αθλητικό ιδεώδες…  Να συγχαρώ την ΕΠΣ Ζακύνθου και προσωπικά τον Πρόεδρό της κ. Λεωνίδα Μαλιούφα με τον οποίο από τη στιγμή που εκλέχτηκε έως και σήμερα έχουμε μία άψογη συνεργασία. Αυτή είναι η 2η δράση μας από κοινού. Εχουμε πει ότι ο Αθλητισμός είναι κομμάτι του πολιτισμούΤο Σαββατοκύριακο που μας έρχεται φιλοξενούμε στην ιστορική μας πλατεία το 1ο  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άμμου Γυναικών, αλλά και την Εθνική ομάδα των Ανδρών στο ίδιο άθλημα, με σκοπό τη ψυχαγωγία των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού μας, αλλά το κυριότερο να γαλουχηθεί η νεολαία μας με τα αθλητικά ιδεώδη. Όταν υπάρχει συνεργασία όλων των φορέων μπορούμε να πετύχουμε πολλά για τον τόπο μας.

 

6ΓΑΡΓΑΛΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ζακύνθου):

Να συγχαρώ κι εγώ με τη σειρά μου όλους τους συνδιοργανωτές για το μεγάλο γεγονός που θα φιλοξενήσει το νησί μας. Δίνονται όλα τα εχέγγυα έτσι ώστε να γίνει θεσμός. Το Επιμελητήριο τέτοιες εκδηλώσεις τις αγκαλιάζει και τις εντάσσει στον εναλλακτικό τουρισμό. Είναι πολλά που μπορούμε να κάνουμε από κοινού προς σε αυτήν την κατεύθυνση…

 

ΜΑΛΙΟΥΦΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ (Πρόεδρος ΕΠΣ Ζακύνθου):

Είναι ιδιαίτερη τιμή που βρίσκομαι σήμερα ανάμεσά σας. Ευχαριστώ όλους τους φορείς που στέκονται αρωγοί σε κάθε προσπάθεια που κάνουμε. 5Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημόσια την κα. Μαρία Μουζάκη και τον κ. Χρήστο Κομιώτη για την προσφορά τους στη διοργάνωση.Προσδοκούμε όλος ο κόσμος που θα έρθει να απολαύσει ένα μοναδικό θέαμα. Ευελπιστούμε στο άμεσο μέλλον να δημιουργήσουμε ομάδα Ανδρών αλλά και Γυναικών άμμου (ήδη μιλάμε για αυτό με τον κ. Ανδρέα Γκούσκο) και ο Δήμος να κατασκευάσει τις κατάλληλες υποδομές. Την τηλεοπτική κάλυψη (κυρίως των Ανδρών) θα την έχει το περιφερειακό κανάλι IONIAN CHANNEL, το οποίο θα στείλει «ζωντανά» εικόνα (μέσω δορυφόρου) σε πανελλαδικής εμβέλειας κανάλι, που θα ορίσει η ΕΠΟ.

 

 

 

13880385_465076920367254_5367788575993318153_n

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.