Πρόεδρος στην Επιτροπή Μεικτών Ομάδων Ενώσων ο Κώστας Μαρίνος – Ξανθός

Στις 26/10 στα Χανιά θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές της ΕΠΟ, όπως αποφάσισε τη Δευτέρα (12/09) η ΕΕ της Ομοσπονδίας, ενώ δώδεκα ημέρες νωρίτερα (14/10) θα γίνει ΓΣ στη Βουλιαγμένη, από την οποία θα προκύψει η Εκλογική Επιτροπή.

Πάντως, στην συνεδρίαση της ΕΕ έδωσαν το παρών μόλις 11 μέλη (απουσίασαν οι προσκείμενοι στην αντιπολίτευση) ενώ στα γραφεία της ΕΠΟ υπήρχε και πλήθος “φουσκωτών” λόγω όσων έγιναν στην κλήρωση της Football League με την εισβολή κουκουλοφόρων.

Επιπλέον, μετά την ολοκλήρωση της ΕΕ υπήρξε τηλεφώνημα στα γραφεία της ΕΠΟ για τοποθέτηση βόμβας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας για τις αποφάσεις της ΕΕ:

“Κατά την τελευταία συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στις 12/9/2016 ελήφθησαν οι παρακάτω αποφάσεις.

α. εγκρίθηκε ο Κώδικας Αρχαιρεσιών της ΕΠΟ.

β. Συνεκλήθη η Γενική Συνέλευση των Ενώσεων- μελών της ΕΠΟ για την εκλογή της Εκλογικής της Επιτροπής του άρθρου 58 του Καταστατικού για τις 14 Οκτωβρίου σε ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης.

γ. Συνεκλήθη η Ειδική Εκλογική Συνέλευση των Ενώσεων- μελών της ΕΠΟ για την Εκλογή Προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής  της ΕΠΟ, τακτικών  και αναπληρωματικών μελών της Ε.Ε. της ΕΠΟ και Προέδρου, Αναπληρωτή Προέδρου και τακτικών και αναπληρωματικών μελών Επιτροπής Ελέγχου και Συμμόρφωσης, για τις 26 Οκτωβρίου σε ξενοδοχείο της Γεωργιούπολης Χανίων.

δ. Επίσης αναπληρώθηκαν οι παραιτηθέντες Πρόεδροι Επιτροπών της ΕΠΟ. Στην ΚΕΔ/ΕΠΟ τοποθετήθηκε  ο κ. Χρήστος Καραβασίλης, στην Επιτροπή των Μικτών Ομάδων των Ενώσεων κ. Κώστας Μαρίνος- Ξανθός, στην Επιτροπή του Γυναικείου Ποδοσφαίρου ο κ. Ιωάννης Παππάς, στην Επιτροπή των Εθνικών Ομάδων ο κ. Αντώνης Παπαπετρίδης ως Αναπληρωτής Πρόεδρος και στην  Νομική Επιτροπή  ως Πρόεδρος ο κ. Μιχάλης Τσιχριτζής και ως Αναπληρωτής Πρόεδρος ο κ. Δαμιανός Γαβριηλίδης”.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.