Δελτίο τύπου εξέδωσε η διοίκηση της ΕΠΣ Ζακύνθου μέσα από το οποίο ανακοινώνει ότι το γήπεδο των Αμπελοκήπων θα είναι έτοιμο στις 15/11 και τα υπόλοιπα 3 γήπεδα (Λιθακιάς, Αγγερικού και Μαχαιράδου) θα είναι ‘έτοιμα προς χρήση στις 15/10 μετά από διαβεβαιώσεις που πήρε από τον Αντιπεριφερειάρχη Γ. Στασνινόπουλο για το πρώτο, και από τον υπεύθυνο αθλητισμού του Δήμου Σταύρο Κακολύρη για τα υπόλοιπα. Τέλος, η ΕΠΣ Ζακύνθου ανακοινώνει ότι το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας θα αρχίσει στο τέλος του Οκτωβρίου.

Αναλυτικά  

Το ΔΣ της ΕΠΣ Ζακύνθου με το παρόν δελτίο τύπου ενημερώνει τα σωματεία – μέλη του καθώς και το φίλαθλο κοινό του νησιού ότι τις προηγούμενες ημέρες και συγκεκριμένα την Πέμπτη 01/10/2020 αντιπροσωπεία μελών της ΕΠΣ Ζακύνθου συναντήθηκε με τον κ. Στασινόπουλο Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου. Στη συνάντηση λάβαμε διαβεβαίωση από τον ίδιο ότι το δημοτικό γήπεδο Αμπελοκήπων στο οποίο έχουν ξεκινήσει εργασίες ανακατασκευής θα έχουν περαιωθεί έως τις 15 Νοεμβρίου 2020 .Από αυτήν την ημερομηνία και μετά η συγκεκριμένη αθλητική εγκατάσταση θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τα σωματεία – μέλη μας που την έχουν επιλέξει ως πρώτη έδρα για τις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις ευθύνης μας.

Την Παρασκευή 02/10/2020 αντιπροσωπεία μελών της ΕΠΣ Ζακύνθου συναντήθηκε με τον κ. Κακολύρη , πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου και υπεύθυνο αθλητισμού στην οποία λάβαμε την διαβεβαίωση ότι μέχρι τις 15 Οκτωβρίου 2020 οι αθλητικές εγκαταστάσεις ευθύνης του δήμου Ζακύνθου στις οποίες γίνονται έργα συντήρησης θα έχουν ολοκληρωθεί. Ως εκ τούτου, με βάση τις παραπάνω δύο συναντήσεις και τις διαβεβαιώσεις που πήραμε ,το ΔΣ της ΕΠΣ Ζακύνθου ενημερώνει ότι προτίθεται να προβεί τις επόμενες ημέρες στις κληρώσεις των διοργανώσεων ευθύνης μας και η έναρξη τουλάχιστον της ανώτερης τοπικής κατηγορίας σχεδιάζεται για το τελευταίο Σαββατοκύριακο του τρέχοντος μήνα. Ομοίως θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις (Κύπελο ΕΠΣ Ζακύνθου, Παιδικό Πρωτάθλημα ).

Το ΔΣ της ΕΠΣ Ζακύνθου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τους παραπάνω δύο εκπροσώπους του πρώτου και δευτέρου βαθμού της τοπικής μας αυτοδιοίκησης για την ειλικρινή συνεργασία τους.

Κλείνοντας θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους εκπρόσωπους των σωματείων μελών ότι καλούνται την προσεχή Τετάρτη 07/10/2020 και ώρα 16:00 στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου δήμου Ζακύνθου στη Πλατεία Σολωμού για συνάντηση με τον υπεύθυνο αθλητισμού και πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ζακύνθου κ. Κακολύρη Σταύρο. Λόγω των μέτρων προστασίας για τον ιό COVID 19 παρακαλούμε να παρευρεθεί μόνο ένας εκπρόσωπος από κάθε σωματείο.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.