Όλα έτοιμα για το παιδικό τουρνουά. Στην σέντρα οι μικροί ποδοσφαιριστές για τις μάχες που θα γίνουν στα γήπεδα 5χ5! Η ΕΠΣ Ζακύνθου είναι η διοργανώτρια και αυτή που ανακοίνωσε τους όρους διεξαγωγής αυτού το μίνι πρωταθλήματος. Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε δύο γήπεδα, στον Πλάνο και σε αυτό του Στράτου Κουρούμαλου το Σάββατο και την Κυριακή 15-16 Ιουνίου.

 Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος  Ε.Π.Σ. Ζακύνθου  ανακοινώθηκε  η διεξαγωγή  Παιδικού _Ποδοσφαιρικού Τουρνουά  Κατηγορίας  6 Χ 6.

Στο τουρνουά αυτό  θα  μπορούν να συμμετέχουν ποδοσφαιριστές  γεννηθέντες κατά  τα  έτη  2009 – 2010 και μεταγενέστερα.

Τα σωματεία που θα δηλώσουν συμμετοχή  θα  πρέπει  να προσκομίσουν στην ΕΠΣ Ζακύνθου  οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο που θα αναγράφει την ημερομηνία γέννησης του ποδοσφαιριστή  και  κατάσταση υγείας των ποδοσφαιριστών.

Την κατάσταση υγείας θα την προσκομίζουν στον διαιτητή για τη διεξαγωγή του αγώνα.,

Οι αγώνες θα έχουν διάρκεια σαράντα  λεπτών (40΄)  . Δύο ημίχρονα των είκοσι (20΄)

Θα ισχύει το σύστημα βαθμολογίας  μόνο για νίκη.

Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος  θα υπάρξει η διαδικασία  των  πέναλτι  . Τρία (3) πέναλτι η κάθε ομάδα  και αν δεν έχουμε νικητή , στην συνέχεια όπως  ορίζει ο ΚΑΠ .

Οι  αλλαγές  είναι απεριόριστες.

Οι έναρξη των αγώνων ορίστηκε για το ΣΑΒΒΑΤΟ και ΚΥΡΙΑΚΗ  15/16-6-2019   και οι αγώνες θα  διεξάγονται  στα γήπεδα   ΠΛΑΝΟΥ  και  ΣΤΡΑΤΟΥ.

Οι ομάδες πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και την  Τρίτη 11/6/2019

Ο  τρόπος  διεξαγωγής του Τουρνουά  θα  αποφασιστεί  μετά το πέρας των δηλώσεων συμμετοχής των ομάδων και ανάλογα με το σύνολο των ομάδων που θα δηλώσουν συμμετοχή.

Οι  Διαιτητές θα  ορίζονται από την Ε.Δ. ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ.

Η παρουσία ιατρού  είναι υποχρεωτική με ευθύνη της  γηπεδούχου  ομάδος. Σε  αντίθετη περίπτωση να ενημερώνουν  εγκαίρως  την  ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ. Δίν θα διεξάγεται  αγώνας χωρίς την παρουσία ιατρού.

Για τυχών  ενστάσεις ή  οτιδήποτε άλλο θα ισχύουν  οι σχετικές διατάξεις της Προκήρυξης ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ  ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ 2018 – 2019 και του ΚΑΠ.

Για την Επιτροπή Πρωταθλήματος ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.