Τελειωμό δεν έχουν οι επιστολές που ανταλλάσσουν εκατέρωθεν ο Δήμαρχος Ζακύνθου Νικήτας Αρετάκης και ο πρώην Αντιδήμαρχος Αρκαδίων Ανδρέας Μαρινάκης ο οποίος με νέα επιστολή, απαντά στον κο Αρετάκη για όλα όσα έχουν συμβεί στον Δήμο τον τελευταίο χρόνο. Μέσα σε αυτόν τον ορυμαγδό των αντεγκλήσεων από τον Δήμαρχο και πρώην Αντιδήμαρχο , υπάρχει και ένα κείμενο που αφορά το γήπεδο του Αγγερικού και ο συντάξας την ανακοίνωση αναφέρει ούτε λίγο ούτε πολύ ότι υπήρξε τελικά μελέτη από τον ίδιο ύψους 17.000 ευρώ αλλά και τέσσερις αποφάσεις του κοινοτικού συμβουλίου για να ενταχθεί το έργο ύψους 420.000 ευρώ στον “Φιλόδημο”.

 Ο κος Μαρινάκης σήκωσε το γάντι που του είχε πετάξει ο κος Αρετάκης ο οποίος τον είχε κατηγορήσει εμμέσως πλην σαφώς ότι αυτός ευθύνεται που απεντάχθηκε το έργο καθώς δεν είχε γίνει καμιά μελέτη. Μάλιστα ο Δήμαρχος σε ‘ερωτήση που του έγινε πριν λίγες εβδομάδες είχε δηλώσει ότι έχει διατάξει ΕΔΕ για να ξεκαθαρίσει το θέμα και να δοθούν απαντήσεις στην ποδοσφαιρική κοινωνία του νησιού γιατί χάθηκαν τα χρήματα για να φτιαχτεί το συγκεκριμένο γήπεδο.

Όπως όλα δείχνουν,  θα υπάρξει συνέχεια σε αυτή την κόντρα και επί αυτού του θέματος. Πάντως,  το σίγουρο και δυσάρεστο γεγονός είναι ότι χάθηκε ένα έργο που θα είχε δώσει πνοή στο ζακυνθινό ποδόσφαιρο και κανείς μέχρι στιγμής δεν έχει αναλάβει την ευθύνη και να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις στη ζακυνθινή κοινωνία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση Μαρινάκη για το γήπεδο του Αγγερικού.   

δ) Πράγματι ‘’τελευταίως’’ και καταϊδρωμένος επισκεφτήκατε το γήπεδο του Αγγερικού αν και είσαστε ο υπεύθυνος Αθλητισμού και μετά από τις παραιτήσεις τόσο του κ. Κουτσογιάννη όσο και του κ. Δρόσσου. Γιατί να παραιτήθηκαν άραγε?. Ξεχάσατε – χάσατε κάπου στο γραφείο σας την μελέτη 17.000 ευρώ που σας έδωσα το Νοέμβριο, τις 4 αποφάσεις τοπικού συμβουλίου και τις παραστάσεις εμού και του Προέδρου του Αγγερικού στο γραφείο σας. Έτσι όπως τα περιγράφετε είναι τα πράγματα και χειρότερα, να δούμε πως θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα και με ποιού την ευθύνη.

Σας έχω εξηγήσει πάρα πολλές φορές ότι κανένας Αντιδήμαρχος δεν κάνει μελέτες. Λόγω του επαγγέλματός μου προσέφερα αφιλοκερδώς την εργασία μου που αυτή όμως δεν αρκεί για να παρουσιαστεί μια πλήρης μελέτη. Η υπηρεσία των μελετών που εσύ προΐστασαι θα έπρεπε να την ολοκληρώσει. Ετσι χάθηκαν 400.000 ευρώ.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.